Fotografija: Suton pameti na Omanovcu/Foto: Omanovac
Galerija
Suton pameti na Omanovcu/Foto: Omanovac

SUTON PAMETI NA OMANOVCU Okušajte se na najluđem pub kvizu u državi

Svi koji drže do sebe kao kvizaša, obavezno moraju doći i okušati se na kvizu na Omanovcu, poručuje Zlatko Kubalek KubaDosadašnja izdanja pub kviza na Omanovcu potvrdila su da Pakrac, Lipik i okolica imaju kvalitetnu i jaku kviz scenu.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Priliku da to definitivno potvrde imat će u subotu, 10. lipnja, kada će na Omanovcu, u sklopu Pakračkog ljeta biti održano novo izdanje kviza „Suton pameti na Omanovcu“.

Zanimljiva pitanja

I ovaj put je za izradu kviza i osmišljavanje pitanja zadužen tko drugi nego Zlatko Kubalek Kuba.

Autor kviza Kuba (desno) i voditelj Brane/Foto: Mario Barać
Autor kviza Kuba (desno) i voditelj Brane/Foto: Mario Barać

- Baš sam si dao truda ovaj put i pitanja će biti paprena, ali jako zanimljiva. Svi koji drže do sebe kao kvizaša, obavezno moraju doći i okušati se na kvizu na Omanovcu, poručuje Kuba.

Kviz počinje u večernjim satima, a i ovaj put ga organizira Deki i njegova ekipa iz „Zelenog vrha“.

Dean Nagy Deki/Foto: Jure Šebalj
Dean Nagy Deki/Foto: Jure Šebalj

- Pića će biti dok ne postanem nervozan oko 1 ujutro i počnem sve tjerati kući. Hrana? Možda ostane nešto od ručkova, u svom stilu najavljuje Deki.

Lokalne glazbene snage

Nikad na Omanovcu nije bilo kviza bez dobre muzike, pa će tako biti i u subotu 10. lipnja. Ovaj put pozornica je rezervirana isključivo za lokalne snage. Svirati će obiteljski duo „Petra i Krešo“, zatim Sevka i Matko, očekuje se da će mikrofon privatizirati i Daron i njegovi „Cjepači Maligani“, a bit će i pokoja tužna u izvedbi našeg „Home banda“.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Svoje sudjelovanje na kvizu možete prijaviti na mailove sezame.pr@gmail.com i dekiomanovac@gmail.com ili na broj 099/422-4223.

Posljednji kviz „Suton pameti na Omanovcu“ koji je održan u lipnju 2022. okupio je rekordnih 18 ekipa s igračima iz Daruvara, Bjelovara, Garešnice, Kutine, Pakraca i Lipika.