Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

Susreti prijatelja Bljesak 2024. na Omanovcu: "Prijavite svoju ekipu i napravite najbolji čobanac"

"Ekipe se trebaju prijaviti najkasnije do 29. travnja. Organizator za svaku ekipu osigurava 2,5 kg mesa divljači, 2 kg kruha te pribor za jelo za 20 osoba, a za prva tri mjesta osigurane su nagrade", kaže IvančićUdruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika i Grad Pakrac već tradicionalno organiziraju obilježavanje VRO „Bljesak“ i Dan branitelja grada Pakraca, koje se će ove godie održati u subotu, 4. svibnja, od 11 sati na Omanovcu, piše Pakrački list.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

U sklopu obilježavanja organizira se druženje branitelja, članova njihovih obitelji te svih onih koji poštuju branitelje, pod nazivom „Susreti prijatelja – Bljesak 2024“. Sastavni dio druženja je i natjecanje u kuhanju Slavonskog čobanca.

Prijave obavezne

- Kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno izvršiti pripreme za isto, ekipe se trebaju prijaviti najkasnije do 29. travnja. Organizator za svaku ekipu osigurava 2,5 kg mesa divljači, 2 kg kruha te pribor za jelo za 20 osoba, a za prva tri mjesta osigurane su nagrade, ističe za Pakrački list Miroslav Ivančić, predsjednik Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!