Fotografija: Jacuzzi s termalnom vodom odličan je za opuštanje/Foto: DT
Galerija
Jacuzzi s termalnom vodom odličan je za opuštanje/Foto: DT

Sjajne vijesti za opuštanje! Daruvarske toplice od srijede otvaraju svoje bazene i Wellness

Iz epidemiološkoih razloga preporučuje se pojedinačni dolazak ili dolazak u paru, a ne u grupama - rekla nam je ravnateljica Daruvarskih toplica Stojanka Lukačin i pojasnila da je sigurnost gostiju na prvom mjestuDobre vijesti dolaze iz Daruvarskih toplice. Naime, od sutra, 3. veljače, Daruvarske toplice ponovno otvaraju svoje bazene s termalnom vodom u kojima su uživali i stari Rimljani. 

Bazeni i ellness će od srijede raditi prema redovnom radnom vremenu od 22 sata tijekom tjedna, a subotom i nedjeljom od 8 do 21 sat. 

Sigurnost prije svega

- Bazeni i Wellnes zapravo nisu bili zatvoreni odlukom Stožera nego smo mi u Daruvarskim toplicama donijeli takvu odluku iz predostrožnosti i kako bismo spriječili širenje pandemije. Od srijede su bazeni i Wellness centarponovno otvoreni, ali se preporučuje pojedinačni dolazak ili dolazak u paru. Nije preporučljivo dolaziti u većim grupama iz razumljivih epidemioloških razloga - rekla nam je ravnateljica Daruvarskih toplica Stojanka Lukačin i pojasnila da će sigurnost gostiju biti na prvom mjestu. 

Na bazenu će zbog epidemioloških mjera moći biti najviše 60 ljudi/Foto: DT
Na bazenu će zbog epidemioloških mjera moći biti najviše 60 ljudi/Foto: DT

- Gostima će se na ulazu mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom i morat će ostaviti svoje podatke u skladu s epidemiološkim mjerama. Cijene su ostale iste kao što su i bile, ali će broj kupača na bazenu biti ograničen na najviše 60 ljudi. Zbog toga bismo preporučili ljudima da prije dolaska telefonski provjere stanje na bazenu kako se ne bi dogodilo da eventualno budu prekobrojni. Što se sigurnosti tiče, dezinfekcija je u Daruvarskim toplicama doista na najvišoj razini, a sada ćemo je i dodatno pojačati tako da naše toplice nikako ne bi smjele biti izvor zaraze. Također bismo preporučili ljudima koji sumnjaju da nisu možda u najboljem zdravstvenom stanju da ne dolaze zbog sigurnosti drugih - rekla nam je ravnateljica Lukačin.  

Intimni ambijent

No, nakon svega što smo proživjeli posljednih mjeseci, malo opuštanja bi svima dobro došlo. U Wellness spa oazi Daruvarskih toplica možete potpuno opustiti tijelo um te pobjeći od svakodnevnog stresa jer ćete boraviti u intimnom ambijentu finskih i parnih sauna te zonom za opuštanje. Wellness-spa oaza Daruvarskih toplica, između sotalog, sadrži Spa zonu s jacuzzijem, finskom saunom, parnom kupelji, infracrvenom saunom te prostorom za relaksaciju.

U Wellnessu možete birati između nekoliko vrsta masaža/Foto: DT
U Wellnessu možete birati između nekoliko vrsta masaža/Foto: DT

Na raspolaganju su vam vrhunske masaže za lice i tijelo, sportske i medicinske masaže te masaže vulkanskim kamenjem. Sauna je sjajna za detoksikaciju tijela, pomlađivanje, rješavanje stresa i jačanje imunološkog sustava. 

Tako da postoji dovoljno razloga da se od srijede opustite i na neko vrijeme zaboravite na lockdown. 

Sauna je sjajna za detoksikaciju, jačanje imuniteta i rješavanje pandemijskog stresa/ Foto: DT
Sauna je sjajna za detoksikaciju, jačanje imuniteta i rješavanje pandemijskog stresa/ Foto: DT