Fotografija: Foto: Plesni klub H8
Galerija
Foto: Plesni klub H8

Rekreativni ples u Domu umirovljenika u Čazmi: "Naučite plesati i dobro se zabavite"

Ne propustite priliku da se pridružite ovoj dinamičnoj plesnoj zajednici. Vidimo se na plesnom podiju!Bjelovarska Plesna škola H8 pokreće novu grupu rekreativnog plesa koja će se svake srijede od 19.30 do 20.30 sati održavati u Domu umirovljenika u Čazmi.

Ova hvalevrijedna inicijativa predstavlja idealnu priliku za sve zaljubljenike u ples i ljubitelje aktivnog načina života da se pridruže jedinstvenoj zajednici plesača svih dobnih skupina.

Novi članovi

Rekreativni ples, kako ističu iz Plesne škole H8, nije samo fizička aktivnost već prava kombinacija umjetnosti i tjelesne aktivnosti, s fokusom na poboljšanje tjelesnih sposobnosti, upoznavanje s različitim plesnim stilovima te prije svega - dobru zabavu. Bez obzira jeste li početnik ili već iskusni plesač, ova grupa pruža priliku za učenje, napredovanje i druženje.

Foto: Jure Mišković/CROPIX (ilustracija)
Foto: Jure Mišković/CROPIX (ilustracija)

- S radošću primamo nove članove u našu plesnu obitelj! Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i zajedno s nama otkriju čari plesa i zabave - poručuje voditelj kluba Dragutin Hubak koji ovim putem poziva sve zainteresirane da mu se jave na broj mobitela 092 176 7466.

Iskusni plesač

Voditelj ove inspirativne inicijative je Božidar Leščić, iskusni plesač i instruktor koji će svojim znanjem i entuzijazmom osigurati nezaboravno iskustvo za sve polaznike.

Ne propustite priliku da se pridružite ovoj dinamičnoj plesnoj zajednici.Vidimo se na plesnom podiju!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!