Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Foto: Getty Images/iStockphoto

Recite zbogom dlakama! Ovaj genijalni kozmetički proizvod deblokira odvode u sat vremena

Začepljeni odvodi u kupaonici dogode se svima u nekom trenutku, a obično su posljedica naslaga sapuna, dlaka i masnoćaAko ste primijetili da voda u vašem umivaoniku ili kadi odlazi sporije ili nikako, na dobrom ste mjestu, piše Jutarnji.hr.

Naime na jednoj Facebook grupi, korisnica Lynda Taylor-Lewis zatražila je pomoć od članova grupe i objavila: “Imate li kakvu dobru ideju kako odblokirati odvodne rupe u kupaonici? I u umivaoniku i u kadi voda mi otječe jako sporo, što da napravim?

"Djeluje sjajno"

 Post je dobio 65 komentara od strane članova grupe, a najčešće predloženo rješenje bilo je korištenje kreme za uklanjanje dlačica.

“Koristim sredstvo za uklanjanje dlačica. Djeluje sjajno”. rekla je Teresa Buckroyd.

“Stavite pola tube kreme za uklanjanje dlačica u svaki odvod, ostavite jedan sat i zatim isperite vrućom vodom iz kuhala", komentirala je Michelle Cairns.

"Genijalna ideja"

Mandy Trevett rekla je da je ovo "genijalna ideja". Louise Giles se složila i napisala: “Odstranjivač dlačica će djelovati. Moja kći ima jako dugu kovrčavu kosu i nikad ne čisti kosu iz odvoda pa postupak radim svakih nekoliko tjedana."

Kremu za uklanjanje dlačica možete kupiti u svakoj drogeriji, parfumeriji ili potražite na internetu.

Ostali prijedlozi bili su soda bikarbona i bijeli ocat,sol i sredstvo za čišćenje odvoda, piše Jutarnji.hr.