Fotografija: Foto: Sandro Bilić/FOTOimago
Galerija
Foto: Sandro Bilić/FOTOimago

Provjerite svoje znanje u prekrasnom ambijentu muzejskog dvorišta u Pakracu

Kviz će sadržavati pitanja općeg znanja, a za one najbolje imamo i nagrade. Naša pakračka Pivovara Slavonica pobrinut će se da nam ne ostanete žedni, poručili su iz pakračke knjižniceVrijeme je za još jedan kviz u "režiji" Gradske knjižnice Pakrac i Muzeja grada Pakraca u sklopu programa COOLturnog ljeta, pod pokroviteljstvom Grada Pakraca i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Foto: Gradska knjižnica Pakrac i Muzej grada Pakraca
Foto: Gradska knjižnica Pakrac i Muzej grada Pakraca

Prema riječima ravnateljice pakračke knjižnice Monike Lucić Fider, kviz će se održati u dobro poznatom ambijentu prekrasnog muzejskog dvorišta. Maksimalan broj članova koji mogu činiti ekipu je 6, a prijave možete izvršiti slanjem e-maila na knjiznica@pakrac.hr, muzej@pakrac.hr te slanjem poruke na njihovim društvenim mrežama.

Ovo je bilo jedno od pitanja na prošlogodišnjem kvizu/Foto: Pakrački list
Ovo je bilo jedno od pitanja na prošlogodišnjem kvizu/Foto: Pakrački list

- Kviz će sadržavati pitanja općeg znanja, a za one najbolje imamo i nagrade. Naša pakračka Pivovara Slavonica pobrinut će se da nam ne ostanete žedni - da, i za to smo se pobrinuli!  Vidimo se u petak, 8.7., u 20.00h u dvorištu Muzeja! Let the games begin - poručili su iz Gradske knjižnice Pakrac.