Fotografija: Dan otvorenih vrata u Ladentalu uštedjet će vam novac i sačuvati dentalno zdravlje/ Foto: GettyImages/iStock Photo
Galerija
Dan otvorenih vrata u Ladentalu uštedjet će vam novac i sačuvati dentalno zdravlje/ Foto: GettyImages/iStock Photo

PRILIKA! Ladental 24. 4. organizira besplatne ortodontske preglede: Javite se i uljepšajte svoj osmijeh!

"Organiziramo Dan otvorenih vrata jer u BBŽ-u nema ortodonta, a cijela usluga kod nas je inače drastično jeftinija nego u Zagrebu", kaže nam Danijela Hajdinjak PrihićPoznata bjelovarska ordinacija Ladental 24. travnja (srijeda) organizira od 9 do 17 sati Dan otvorenih vrata tijekom kojeg će svi zainteresirani, djeca i odrasli, moći obaviti besplatan specijalistički pregled te dobiti besplatne stručne savjete.

Danijela Hajdinjak Prihić, stomatologinja i vlasnica Ladentala, objasnila nam je što je cilj Dana otvorenih vrata u Ladentalu.

- Budući da u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema ortodonta, odlučili smo kroz Dan otvorenih vrata svima omogućiti besplatne preglede u Ladentalu. Nakon pregleda ljudima ćemo preporučiti adekvatnu terapiju, odnosno terapiju fiksnim aparatićima ili terapiju s alignerima, odnosno prozirnim aparatićima koji su je i budućnost ortodoncije - kaže nam Danijela Hajdinjak Prihić.

Prozirni aparatići budućnost su ortodoncije/Foto: GettyImages/iStock Photo
Prozirni aparatići budućnost su ortodoncije/Foto: GettyImages/iStock Photo

Iz Ladentala poručuju kako se kod njih u Bjelovaru ovakvi pregledi kao i terapije sada mogu obaviti bitno povoljnije nego u Zagrebu.

- Primjerice, tijekom dvogodišnje terapije samo troškovi višestrukih putovanja iz naše županije u Zagreb i natrag, iznose otprilike oko 2000 eura. Dakle, s dolaskom kod nas u Ladental u Bjelovaru taj trošak putovanja je dramatično manji ili nikakav za one koji žive u Bjelovaru. Cijena postavljanja, održavanja i skidanja aparatića u Zagrebu je iznad 3000 eura, a kod nas je također manja. Nadalje, usluga se ne plaća odjednom. Kod samog postavljanja fiksnog aparata cijena je 1000 eura, a jednako tako i kod skidanja, odnosno nakon završetka terapije. Kad se sve uzme u obzir, svatko tko se BBŽ-a odluči za nas, a ne za odlazak u Zagreb, uštedjet će puno novca, a dobiti vrhunsku uslugu - poručuje Hajdinjak Prihić koje je, nakon što je diplomirala stomatologiju, završila i američku specijalizaciju za ortodonciju kao i magisterij.

Doktorica stomatologije, Danijela Hajdinjak Prihić/Foto: La dental
Doktorica stomatologije, Danijela Hajdinjak Prihić/Foto: La dental

- Američka specijalizacije skuplja je od one u Hrvatskoj, ali je i opseg znanja koji se dobije s njom veći - kaže Hajdinjak Prihić te objašnjava:

- Primjerice, mi u ortodontskom radu koristimo američki softver i sve podatke o pacijentu imamo u digitaliziranom obliku; od dijagnostike, preko ortopana pa nadalje. Uz pomoć novih tehnologija možemo čak i predvidjeti što se osobi, u ortodontskom smislu, može dogoditi u budućnosti pa zbog toga možemo i pravovremeno djelovati - objašnjava Danijela Hajdinjak Prihić.

Foto: Ladental
Foto: Ladental

- Zato pozivam sve zainteresirane - kako odrasle tako i djecu - da dođu 24. travnja na dan otvorenih vrata u Ladental. S besplatnim pregledima krećemo od 9 sati i besplatno ćemo pregledavati i savjetovati građane sve do 17 sati. Također molimo sve zainteresirane da nam se jave na broj 099/16-10-900 kako bismo im zakazali termin dolaska s kojim će izbjeći nepotrebno čekanje i biti odmah na redu. Radujemo se susretu s vama! - poručuju iz ordinacije Ladental.

Danijela Hajdinjak Prihić zna kako djecu osloboditi straha od zubara/Foto: Ladental
Danijela Hajdinjak Prihić zna kako djecu osloboditi straha od zubara/Foto: Ladental

Proziran i pomičan aparatić/Foto: ClearCorrect
Proziran i pomičan aparatić/Foto: ClearCorrect

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!