Fotografija: Ljetni pub kviz u Pakracu prije četiri godine/Foto: Pakrački list
Galerija
Ljetni pub kviz u Pakracu prije četiri godine/Foto: Pakrački list

Prijavite se na ljetni pub kviz koji će se održati u dvorištu kompleksa Janković u Pakracu

Najbolje plasirane ekipe uz dobru zabavu očekuju i prigodne nagrade, a za osvježenje će se pobrinuti pakračka Pivovara SlavonicaU sklopu Coolturnog ljeta, u organizaciji gradske knjižnice i muzeja te Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik, sutra, 9. srpnja s početkom u 20 sati, u dvorištu kompleksa Janković bit će održan ljetni pub kviz, piše Pakrački list.

Pet setova pitanja

Za sudjelovanje na ovom kvizu, koji će biti podijeljen u pet setova pitanja iz područja glazbe, filma, sporta, književnosti, povijesti, treba okupiti ekipu od dva do pet članova, a najbolje plasirane ekipe uz dobru zabavu očekuju i prigodne nagrade. Za osvježenje će se pobrinuti pakračka Pivovara Slavonica, doznajemo od ravnateljice knjižnice Monike Lucić Fider. Prijaviti se možete putem e-maila: muzej@pakrac.hr ili knjiznica@pakrac.hr.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Na istom mjestu, u subotu 10. srpnja od 13 sati, započinje „zagrijavanje“ za ovogodišnji Multipak, najveću regionalnu multimedijalnu izložbu koja će biti održana 17. i 18. rujna. „Uz druženje na otvorenom, radionicu slaganja gramofona i izložbu pet vrhunskih zvučnih sistema, posebna zanimljivost subotnjeg događanja bit će svjetska premijera novog pojačala koje ponosno nosi ime Pakra“, rekla je Lucić Fider i pozvala sugrađane da posjete dvorište Janković. Ulaz je slobodan, piše Pakrački list.