Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

Predstavom "Veseli Balogov cirkus" završilo bogato pakračko Coolturno ljeto

Jednomjesečni program Coolturnog ljeta obilovao je radionicama, čitaonicama, predstavama i raznim aktivnostima prvenstveno namijenjenih djeciNajveći čovjekov dar je da radi ono što najviše voli, a takav rad na kraju postaje dar, poanta je predstave „Veseli Balogov cirkus“, izvedene u subotu na pakračkoj šetnici, koju je ponovno pohodio velik broj djece i njihovih roditelja, piše Pakrački list.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Predstavu bogatu mađioničarskim točkama, trikovima, veselim stihovima, smijehom i zabavom, izveli su klaunovi Bong i Tong, koje su utjelovili Marina Kostelac i Jadran Grubišić, glumci "Max teatra", recitiravši odabrane stihove Zvonimira Baloga iz njegove zbirke ''Sto naj zanimanja''.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Ovim događanjem završio je, nešto ranije nego prijašnjih godina, bogat jednomjesečni program Coolturnog ljeta koji je obilovao radionicama, čitaonicama, predstavama i raznim aktivnostima prvenstveno namijenjenih djeci.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

No, Pakračko ljeto se nastavlja i dalje. Tijekom kolovoza će biti ispunjeno uglavnom sportskim događanjima, a potom nas u rujnu očekuje već dobro poznati „Pozdrav ljetu“ na Omanovcu, smotra folklora i manifestacija „Tragom Jankovića“, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!