Fotografija: Ilustracija/ Foto: Getty Images/iStockphoto
Ilustracija/ Foto: Getty Images/iStockphoto

POSAO IZ (MOKRIH) SNOVA Hrvatska tvrtka: "Tražimo osobe za testiranje kondoma kod kuće"

Prijaviti se možete putem obrasca u oglasu za posao i opisati zašto ste baš vi savršeni kandidat za navedeno radno mjesto. Odabranih 30 osoba primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzijeVjerujemo da se radi o dobrom promotivnom "štosu", ali neka ga, jer ovaj oglas za posao svakako zaslužuje pažnju. 

Naime, najveći hrvatski sex-shop "Eros.hr" objavio je stvari oglas za posao u kojem traži 30 osoba, muških ili ženskih, koji će za njih testirati ni manje ni više nego - prezervative. 

Prijave do Valentinova

- Zadatak prijavljenih kandidata je recenzirati kondome, a najbolje napisana recenzija osvojit će godišnju zalihu kondoma. Hrabri, strastveni i otvorenog uma pojedinci mogu posao pretvoriti u ugodu i sudjelovati u istraživanju za unaprijeđenje intimne sigurnosti. Oglas je objavljen na PickJobs-u, platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plijene pažnju na svjetskoj sceni, a od nedavno su dostupni i u Hrvatskoj - kažu u PickJobsu. 

Prijaviti se možete putem obrasca u oglasu za posao i opisati zašto ste baš vi savršeni kandidat za navedeno radno mjesto. Odabranih 30 osoba primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzije. Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma uz priliku da postane tester/recenzent za nove proizvode. Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 14.02.2024., odnosno, prigodno, do Valentinova. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!