Fotografija: Sjajna mlada ekipa koja je vodila Kambera kroz Daruvar/Foto: Screenshot
Galerija
Sjajna mlada ekipa koja je vodila Kambera kroz Daruvar/Foto: Screenshot

Pogledajte video o Daruvaru kojeg je snimio poznati youtuber Kamber. Nama je sjajan...

Riječ je o popularnom putopiscu koji kamerom kroz razgovore s običnim ljudima gledateljima pokušava dočarati gradove, mjesta, lokacije, njihovu emociju, posebnosti...Branimir Kamber jedan je od popularnijih youtubera u Hrvatskoj koji u ovom trenutku ima 111.000 pretplatnika na svom YouTube kanalu. 

Riječ je o vrlo gledanom putopiscu koji svojom kamerom, u ležernom tonu kroz razgovore sa sasvim običnim ljudima svojim gledateljima pokušava dočarati gradove, mjesta, lokacije, njihovu emociju, njihove posebnosti...

Branimir Kamber/Foto: Jure Mišković/CROPIX
Branimir Kamber/Foto: Jure Mišković/CROPIX

Kamber za snimanje svojih videa nikad ne traži pokroviteljstvo institucija koje su na državnom ili lokalnom proračunu, tako je, kaže, siguran da ga nitko neće daviti da snimi ovo ili ono. 

Kamber je sredinom listopada 2021. boravio u Daruvaru u sklopu svog velikog projekta "Hrvatska i ja" u kojem je kroz niz epizoda htio prikazati život i ljepšu stranu Slavonije, Baranje i Srijema. Tako je na kraju došao i do Daruvara gdje je snimio, čini nam se, izvrstan video u "kamber stilu" od gotovo 28 minuta o gradu, njegovim znamenitostima i njegovim ljudima. 

Pogledajte i recite nam što mislite...