Fotografija: Foto: Pakrački list
Galerija
Foto: Pakrački list

POČEO JE MULTIPAK Pakračke prvašiće rasplesao Baby Lasagna u Hi-Fi kvaliteti

Program Multipaka nastavlja se danas u 18 sati u gradskom muzeju, gdje će Hrvoje Šebić voditi ZOOTROP radionicuU Gradskoj vijećnici Kurije Janković danas je otvoren program ovogodišnjeg, dvanaestog po redu izdanja popularne manifestacije Multipak, i to glazbenom slušaonicom „Mini Multipak“. Ravnateljica muzeja, Jelena Hihlik i ravnateljica gradske knjižnice Monika Lucić Fider demonstrirale su učenicima prvog razreda OŠ braće Radića kako zvuče razni glazbeni žanrovi preko Hi-Fi zvučne opreme, piše Pakrački list.

Omiljeni Baby Lasagna

Mališani su se propisno rasplesali uz rock'n'roll uspješnice Elvisa i Beatlesa, jazz, klasiku, Michaela Jacksona i druge, ali od samog početka tražila se samo jedna pjesma – koju su na kraju uz oduševljenje i dočekali, a to je omiljeni Baby Lasagna i njegov Rim Tim Tagi Dim.

Program Multipaka nastavlja se danas u 18 sati u gradskom muzeju, gdje će Hrvoje Šebić voditi ZOOTROP radionicu. Sutra dopodne u gradskoj knjižnici Branka Hollingsworth vodit će ilustratorsku radionicu za djecu, a u 19 sati Danela Vujanić promovirat će svoju zbirku poezije naziva Boje ljubavi, piše Pakrački list.

Foto: Gradska knjižnica Pakrac
Foto: Gradska knjižnica Pakrac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!