Fotografija: Foto: Goran Sebelić/CROPIX
Foto: Goran Sebelić/CROPIX

Parni valjak stiže u Bjelovar: "Ovo je jedan od najiščekivanijih koncerata Terezijane "

"Očekujemo ogroman broj posjetitelja iz cijele regije, što će Bjelovar pretvoriti u pravi carski grad tijekom trajanja Terezijane", uvjereni su organizatori najveće bjelovarske manifestacijeNa ovogodišnju Terezijanu – najveću bjelovarsku manifestaciju stiže Parni valjak! Pohvalili su se ovim vijestima organizatori.

- Najavljujemo jedan od najiščekivanijih koncerata ovogodišnje, 28. Terezijane – koncert legendarne grupe Parni valjak!

Ovaj vrhunski koncert održat će se već prvog dana Terezijane, u četvrtak, 13. lipnja, s početkom u 22:00 sata, na pozornici u parku, u samom srcu Bjelovara. Parni valjak, nakon gotovo 50 godina postojanja, ima status institucije na hrvatskoj glazbenoj sceni. Do danas su objavili čak 19 studijskih i 7 live albuma te odsvirali nebrojeno mnogo koncerata. Ove godine nastupaju u Bjelovaru nakon dugo, duuugo vremena, i obećavaju nezaboravnu večer, poručuju.

Uz Parni valjak, dodaju organizatori, sada su poznati svi službeni izvođači ovogodišnje Terezijane, čime se potvrđuje da Bjelovar tijekom trajanja Terezijane ima jedan od najjačih koncertnih programa koji se trenutno odvijaju u Hrvatskoj, i to pred sam početak ljeta.

Kratki pregled ostalih izvođača

Četvrtak, 13. lipnja

20:00 BIG BAND BJELOVAR feat. VANNA & MARTIN KOSOVEC

Petak, 14. lipnja

20:00 THE BEST BEAT - THE BEATLES TRIBUTE BAND

22:00 PSIHOMODO POP

00:00 JELUSICK

Subota, 15. lipnja

21:00 SANJA, MARINKO I ZEC - NAJVEĆI HITOVI GRUPE NOVI FOSILI

23:00 DORIS DRAGOVIĆ

01:00 GRŠE

Nedjelja, 16. lipnja

20:00 SIMFONIJA U MOM GRADU

23:00 JELENA ROZGA

- Očekujemo ogroman broj posjetitelja iz cijele regije, što će Bjelovar pretvoriti u pravi carski grad tijekom trajanja Terezijane. S obzirom na raznovrstan i bogat koncertni program, uvjereni smo da će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe i uživati u vrhunskoj glazbi i jedinstvenoj festivalskoj atmosferi, uvjereni su organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!