Fotografija: Foto: Antonio Pejša/PHI Media, Pakrački list, Lucija Ocko/CROPIX
Galerija
Foto: Antonio Pejša/PHI Media, Pakrački list, Lucija Ocko/CROPIX

PAKRAČKO LJETO Organizatori osmislili bogat program koji jamči zabavu za sve uzraste

Pakrac ovo ljeto opet očekuje bogat kulturno-manifestacijsko-sportski program u kojemu će svatko moći pronaći ponešto za sebe, bez obzira na dob i osobne afiniteteTradicionalna manifestacija „Pakračko ljeto“ koju organiziraju Grad Pakrac, Turistička zajednica i Sportska zajednica, u suradnji s knjižnicom, muzejom i glazbenom školom i ove godine nudi niz kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti tijekom ljeta, piše Pakrački list.

10. lipnja započinje Multipak, najavljen kao događaj koji se ne smije propustiti. „Šest dana odličnih vibracija u Pakracu od 10. do 15. lipnja uz najveće multimedijalno događanje u ovom dijelu Europe - 12. Multipak.

Foto: Facebook stranica Multipak
Foto: Facebook stranica Multipak

Doživite Pakrac u sasvim drugačijem izdanju - čekaju vas vrhunski glazbenici, književnici, predavači, umjetnici, dokumentarni filmovi i naravno, neizostavni audiofili i izlagači hi-fi opreme. Veliko finale odličnog tjedna očekuje vas u petak 14. lipnja kada će mala truba pronaći svoj put do Pakraca na koncertu Urbana & njegove poznate četvorke na pakračkoj Gradskoj šetnici!“, stoji u pozivnici organizatora.

Foto: Lucija Ocko/CROPIX
Foto: Lucija Ocko/CROPIX

Osim toga, upravo su u tijeku Dani češke kulture koji će kulminirati kulturno-umjetničkim programom u Češkom domu Prekopakra sutra, u subotu, u 19 sati na kojemu će sudjelovati nekoliko Čeških beseda, a ujedno će poslužiti i kao humanitarna akcija za Karla Kolara. U nedjelju su Česi organizirali i zaključno prijateljsko druženje na Omanovcu od 11 sati, koje uključuje pivopijadu, piknik te igre za djecu.

Domaćini su lani uzeli zlato/ Foto: Pakrački list
Domaćini su lani uzeli zlato/ Foto: Pakrački list

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Sportskih događaja neće nedostajati tijekom cijelog ljeta, pri čemu će program Sportskog ljeta započeti 9. lipnja Memorijalnim turnirom Vlado Laučan na Gradskom stadionu Pakrac te biti zaključen brdskom biciklističkom utrkom Ultra-Titanov ultimatum na Omanovcu.

Tomislav Kataleni/ Foto Antonio Pejša/Phi Media
Tomislav Kataleni/ Foto Antonio Pejša/Phi Media

COOLturno ljeto svoj je program rasporedilo kroz srpanj, a osim ljetnih čitaonica i glazbenih radionica, izdvojimo Ljetni pub kviz koji će biti održan u petak, 12. srpnja u 20 sati u dvorištu Janković. Organizirane su i 4 projekcije tzv. Kina pod zvijezdama, svaki vikend od kraja lipnja pa do sredine srpnja.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Darko Rundek lani na Omanovcu u sklopu eventa
Darko Rundek lani na Omanovcu u sklopu eventa "Ne moš omanut na Omanovcu"/Foto: Antonio Pejša/PHI Media

Pakrac ovo ljeto tako opet očekuje bogat kulturno-manifestacijsko-sportski program u kojemu će svatko moći pronaći ponešto za sebe, bez obzira na dob i osobne afinitete, piše Pakrački list.

Službeni plakat ovogodišnjeg Pakračkog ljeta
Službeni plakat ovogodišnjeg Pakračkog ljeta

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!