Fotografija: Učenici 5. razreda u Pakracu s poklonima koje su donijeli djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Lipiku/Foto: compas.hr
Učenici 5. razreda u Pakracu s poklonima koje su donijeli djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Lipiku/Foto: compas.hr

Pakrački učenici donijeli hrpu poklona djeci iz Dječjeg doma u Lipiku

Učenici koji se školuju na medicinske sestre i tehničare u Pakracu posjetili su Dom za nezbrinutu djecu u Lipiku i darovali im igračke, knjige i razne društvene igreŠestero učenika 5b razreda koji se školuju za medicinske sestre i medicinske tehničare opće njege jučer je posjetilo Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik (Dječji dom) i djeci koja su ondje smještena predali igračke, prigodne knjige i razne društvene igre.

Od inicijatorice i organizatorice ove akcije nastavnice Ane Nježić portal compas.hr je doznao kako joj je u nabavci stvari puno pomogla kolegica, nastavnica Jasna Žunčić, dok su u provedbi akcije u školi uvelike pomogli ravnatelj Dario Čilić i njegova zamjenica Ljiljana Rupena - Kelemen, kao i školska pedagoginja Anita Adžijević.

- Dakako, akcija ne bi bila ostvarena bez donacija kolegica i kolega, ali ponajviše učenika Srednje škole Pakrac. Svi smo pokazali svoje veliko srce u ovim izrazito teškim vremenima. Hvala svima!, kazala je Ana Nježić za compas.hr.