Fotografija: Dinko Matijašević Dinac na najvišem vrhu Afrike/Foto: Privatni album
Galerija
Dinko Matijašević Dinac na najvišem vrhu Afrike/Foto: Privatni album

Pakračka knjižnica priprema pravu putopisnu poslasticu: "Dinac nas vodi na Kilimanjaro"

"Nakon predavanja Dinka Matijaševića Dinca, za osvježenje će se pobrinuti naša Pivovara Slavonica", poručuju iz pakračke knjižniceU pakračkoj knjižnici vas u petak, 19. travnja, od 19 sati čeka prava putopisna poslastica.

Naime, kako nas je izvijestila ravnateljica Gradske knjižnice Pakrac, Monika Lucić Fider, u "goste" im stiže Pakračanin sa zagrebačkom adresom, Dinko Matijašević, poznatiji kao Dinac. 

Najviši vrh Afrike

- S njim ćemo u petak krenuti na putovanje i uspon na Kilimanjaro! Dobit ćemo odgovor na pitanje tope li se ledenjaci Kilimanjara, ali i na mnoga druga pitanja - otkriva nam ravnateljica Monika Lucić Fider ističući kako će Dinac u ovom predavanju opisati svoje iskustvo prošlogodišnjeg uspona na najviši vrh Afrike - 5895 m visoki Uhuru Peak na Kilimanjaru. 

Gradska knjižnica Pakrac
Gradska knjižnica Pakrac

- Opisat će nam i svoje dojmove iz Tanzanije, dvodnevnog safarija i posjeta naselju plemena Massai. Vidimo se i Hakuna matata - poručuje ravnateljica knjižnice dodajući kako će se nakon predavanja svi posjetitelji moći osvježiti uz sjajno pivo za koje se pobrinula pakračka Pivovara Slavonica.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!