Fotografija: Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX
Galerija
Komičar Peđa Bajović/Foto: Tomislav Kristo/CROPIX

Osvojite besplatne ulaznice za show hrvatskog top komičara u Daruvaru za Valentinovo!

Peđa Bajović višetruko je nagrađivani hrvatski komičar koji će u daruvarskom kinu nastupiti 14. veljače sa sjajnom predstavom "Muškarac - o parenju i razmnožavanju"Poštovani čitatelji, dragi prijatelji!

Ponajbolji hrvatski komičar Peđa Bajović za Valentinovo nastupa u Daruvaru s predstavom "Muškarac - o parenju i razmnožavanju". Dakle, evo vam prilike da nikad lakše nasmijete vašeg partnera ili partnericu - samo trebate doći u kino, sjesti i prepustite Peđi da odradi svoje. Vjerujte, upalit će!;)  

MojPortal čitateljima dijeli 3 puta po 2 ulaznice za nastup Peđe Bajovića u daruvarskom kinu koji počinje u utorak u 20:00 sati. 

Sve što trebate napraviti jest na našem Facebook profilu u komentarima ispod ovog članka napisati s čime vas je vaš partner/partnerica osvojio/la ili kako kaže Bajović zbario.  

Tri komentara s najviše lajkova osvojit će po dvije ulaznice za predstavu koja će vas doista zabaviti i opustiti. 

Nasmijte se za Valentinovo i osvojite besplatne ulaznice za nastup Peđe Bajovića za vas i vašu pratnju! Ulaznice će dobitnike čekati na blagajni kina "30. svibnja".

Sve o predstavi možete saznati na OVOM linku!

A svi vi koji ne osvoje ulaznice, možete ih nabaviti u caffe baru Public u Daruvaru ili putem Entrio sistema  na OVOM linku!

Doznajte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!

Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru
Plakat za nastup Peđe Bajovića u Daruvaru