Fotografija: Restoran Terasa na listi je 100 najboljih restorana u Hrvatskoj/Foto: Restoran Terasa
Galerija
Restoran Terasa na listi je 100 najboljih restorana u Hrvatskoj/Foto: Restoran Terasa

Odigrajte nagradnu igru daruvarskog restorana Terasa i osvojite večeru za dvoje

Jedino u restoranu Terasa, možete uživati u tradicionalnim slasticama poput knedli sa šljivama, šufnudla s makom i tačkrla s pekmezom, kaže Miran HusakDaruvarski restoran Terasa u sklopu Daruvarskih toplica provodi već treći slijed nagradnog natječaja pod nazivom „Okuse spoji, večeru na Terasi osvoji!“ koji traje od 16. do 30. lipnja.

Najviše lajkova

Naime, sve što je potrebno je u komentar Facebook objave na stranici restorana Terase napisati svoj savršen spoj okusa i jela koja najviše voliš, označiti i osobu s kojom bi htjeli uživati u odabranoj večeri te podijeliti objavu. Komentar s najviše lajkova osvaja večeru za dvoje u restoranu Terasa, a pravila za sudjelovanje na nagradnom natječaju pogledajte na linku https://tinyurl.com/terasa-treci.

- Ovo je treći od ukupno pet sljedova nagradnog natječaja na Facebook stranici restorana Terasa. Prva dva slijeda nagradnog natječaja održana su još prošle godine, a „jesenski val“ koronavirusa poremetio nam je planove te smo tek prije nekoliko dana ugostili dobitnike drugog slijeda i krenuli sa trećim - kaže nam Miran Husak, rukovoditelj Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica.

Odličan menu

Inače, prvi slijed imao je naziv „Predloži par, pokloni dar“, a drugi „Prelistaj, zaželi, osvoji“.

Miran Husak, rukovoditelj Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica/Foto: Mojportal.hr
Miran Husak, rukovoditelj Odjela prodaje, marketinga i recepcije Daruvarskih toplica/Foto: Mojportal.hr

- Odaziv je bio izvrstan u oba natječaja koji su napravljeni s ciljem promocije restorana Terasa, odnosno predstavljanja novog menija restorana. Jedino u restoranu Terasa, uz moderan i cjenovno pristupačan menu, možete uživati u tradicionalnim slasticama poput knedli sa šljivama, šufnudla s makom i tačkrla s pekmezom te uz veliko točeno Staročeško pivo dobivate i besplatne pivske pogačice - istaknuo je Miran Husak.