Fotografija: Obitelj Salaj se nada da ćemo zajedno provesti Božić pod više od 5 milijuna lampica/Foto: Facebook Salaj Land
Obitelj Salaj se nada da ćemo zajedno provesti Božić pod više od 5 milijuna lampica/Foto: Facebook Salaj Land

Obitelj Salaj: Ništa nije otkazano, u pregovorima smo sa Stožerom

Iako se u nekim medijima pojavila informacija da je ovogodišnja "Bajka obitelji Salaj" otkazana, čini se da to za sada ipak nije tako. Obitelj Salaj najavljuje otvarenje "Bajke" s pet milijuna lampica sredinom prosincaIako su neki mediji objavili informaciju da je ovogodišnja "Božićna priča obitelji Salaj" u Grabovnici kraj Čazme otkazana, čini se da je to još uvijek neizvjesno.

Naime, na službenim stranicama obitelji Salaj "Salaj land" piše kako će se “Božićna priča obitelji Salaj” ove godine održavati od sredine prosinca, a točan datum otvorenja nije poznat jer isti ovisi o mjerama Stožera civilne zaštite. 

"Imanje Salaj u potpunosti je spremno za našu tradicionalnu manifestaciju te ćemo ga otvoriti za sve posjetitelje kada nam to epidemiološka situacija dozvoli. Sigurnost naših posjetitelja i djelatnika nam je na prvom mjestu pa smo primorani u ovoj godini koja je izazovna za sve nas, “Božićnu priču” odgoditi. Duboko vjerujemo da ćemo kao i u dosadašnjih 19 godina zajedno provesti Božić pod više od 5 milijuna lampica", piše na njihovoj stranici.

Danas smo kontaktirali obitelj Salaj koji su nam rekli kako ništa još službeno nije otkazano i da su u pregovorima sa Stožerom civilne zaštite. 

- Hoće li otvorenje biti sutra ili neki drugi dan, to još ne znamo, poručili su iz obitelji Salaj.