Fotografija: WhatsApp mijenja pravila privatnosti, a to nije razveselilo njihove korisnike/Foto: Unsplash
WhatsApp mijenja pravila privatnosti, a to nije razveselilo njihove korisnike/Foto: Unsplash

NAPOKON! WhatsApp uveo veliku promjenu koja će vam jako pomoći

Nova značajka počela se uvoditi korisnicima diljem svijeta i bit će dostupna svima u nadolazećim tjednima...Kreatori platforme za komunikaciju WhatsApp objavili su da korisnici sada mogu uređivati poruke nakon što ih pošalju.

"Za trenutke kada pogriješite ili se jednostavno predomislite, sada možete uređivati ​​svoje poslane poruke. Od ispravljanja jednostavne pravopisne pogreške do dodavanja dodatnog konteksta poruci, uzbuđeni smo što vam možemo omogućiti veću kontrolu nad vašim razgovorima. Sve što trebate učiniti je dugo pritisnuti na poslanu poruku i odabrati ‘Uredi‘ iz izbornika do petnaest minuta nakon toga", objavili su.

"Uređene poruke imat će dodatak ‘uređeno‘ pored sebe tako da oni kojima šaljete poruke znaju za ispravak, bez prikaza povijesti uređivanja. Kao i kod svih osobnih poruka, medija i poziva, vaše poruke i izmjene koje napravite zaštićene su end-to-end enkripcijom. Ova se značajka počela uvoditi korisnicima diljem svijeta i bit će dostupna svima u nadolazećim tjednima", dodaju.

Novošću se svojim pratiteljima pohvalio i Mark Zuckerberg napisavši kako sada mogu uređivati svoje WhatsApp poruke do 15 minuta nakon što su poslane.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!