Fotografija: Andrijana Andy Vinković poznata je daruvarska cvjećarica/Foto: Privatni album
Andrijana Andy Vinković poznata je daruvarska cvjećarica/Foto: Privatni album

Napišite najoriginalniji komentar i osvojite raskošan buket za svoju dragu od Cvjećarnice Andy

Nagradni natječaj otvoren je od sada pa do 14. veljače u 17 sati, a komentar koji dobije najviše lajkova osvaja vrijedan buket crvenih ruža koji možete pokloniti svojoj izabraniciZaljubljeni sutra slave svoj dan, blagdan Svetog Valentina. 

Prilika je to za iskazivanje nježnosti prema odabraniku ili odabranici, a nekako se uvijek uz to veže cvijeće. Naročito crvene ruže koje su s godinama postale simbol ljubavi i Valentinova. 

Stoga vam ove godine nudimo jedinstvenu mogućnost. Uz MojPortal u akciju darivanja uključila se poznata daruvarska cvjećarka i kreativka Andrijana Andy Vinković. 

Jednostavna pravila

Natječaj je vrlo jednostavan. Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod ovog članka na našoj službenoj Facebook stranici napisati zašto baš vi trebate dobiti besplatan buket i što će on značiti vašoj odabranici. Originalni i zabavni komentari imaju puno veće šanse, pokazuju statistike. 

Pritom, kaže naša kreativka Andy, treba znati da je igra namijenjena muškarcima koji će, kada pobijede, buket odnijeti svojoj dragani. Onaj čiji komentar dobije najviše pozitivnih reakcija, odnosno "lajkova" na našem Facebooku, iza 17 sati može doći po svoj dar. 

- Dakle, tražimo najoriginalniji, najsentimentalniji i najzanimljiviji komentar. Recite nam zašto ste baš vi dobitnik, a mi ćemo složiti najljepši buket crvenih ruža kojim sigurno nećete razočarati svoju izabranicu - kaže Andy. 

Nismo izdržali a da je ne priupitamo što bi ona osobno smatrala pobjedničkim komentarom. Drugim riječima, da kandidatima malo pomognemo, što nije loše staviti u kometar na našu stranicu?

- Nikad ne bih odbila muškarca koji bi mi napisao da će mi skuhati nešto fino ili pospremiti stan - smije se Andy. Ali, kaže to je sve na kandidatima koji moraju pokazati svoju kreativnost. 

- Uostalom, nitko ne kaže da i njihovi prijatelji, ali i prijateljice označenih djevojaka, ne sudjeluju. Važno je samo prikupiti što više lajkova - dodaje. 

I zato, laptope, tablete i mobitele u ruke jer počinje veliko natjecanje u kojem svatko, zahvaljujući Andy, može osvojiti raskošan buket za djevojku ili ženu koja vam je osvojila srce, ali i prestižnu titulu najromatničnijeg muškarca u Daruvaru i okolici po izboru korisnika društvenih mreža. Glasanje je otvoreno do 17 sati, nakon čega će pobjednik moći doći do cvjećarnice i preuzeti svoju zasluženu nagradu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!