Fotografija: Foto: Ivana Nobilo/CROPIX, Saša Selihar
Galerija
Foto: Ivana Nobilo/CROPIX, Saša Selihar

Na koncert Siniše Vuce u Public dolazi i bus sa studenticama i studentima iz Zagreba

Studentice i studenti su se oduševili s prošlim dolaskom u Daruvar, a sada dolaze partijati s Vucom koji je obećao da će napraviti feštu za pamćenje...Na koncert Siniše Vuce koji će se održati u u suboru 22. travnja u daruvarskom klubu Public dolazi i autobus sa studenticama i studentima iz Zagreba!

Naime, studenti iz Zagreba već su jednom na samom kraju veljače ove godine došli u Daruvar na takozvani "disco izlet" gdje im je bio organiziran besplatan prijevoz autobusom. 

Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

Tada im se tulum u Publicu svidio iz nekoliko razloga koje su i sami naveli. Prvi je bio što su se makli iz Zagreba, zatim su se, može se slobodno reći, na njihovu radost šokirali cijenama pića u Publicu koje su u odnosu na zagrebačke bitno niže pa su neočekivano povoljno proveselili. I, naravno, posljednji razlog je bio taj što ih je autubus potom u ranim jutarnjim satima sigurno vratio u Zagreb. Dakle, mogli su opušteno proveseliti bez briga o sigurnom povratku u zagrebački studentski dom.

Pogledajte kako su se zagrebački studenti prošli put zabavili u Publicu: 

Nakon daruvarskog "disco izleta" svi su bili toliko oduševljeni da su rekli kako jedva čekaju ponovni povratak u Daruvar. A on će se upravo i dogoditi ove subote. 

- Željeli smo mladim ljudima koji žive u Zagrebu pokazati da se u Daruvaru mogu odlično provesti. Nama je važno da se Zagrebom počne širiti glas o Daruvaru kao mjestu u kojem se mladi mogu dobro provesti, a studenti su bili oduševljeni. Osigurali smo im besplatan prijevoz i na njima je bilo jedino da dođu i da se dobro zabave, o ničem drugom nisu trebali razmišljati. Sada se dolaze zabaviti na koncertu Siniše Vuce. Ulaznica nema još puno pa tko želi doći trebao bi ih što prije kupiti jer im je broj ograničen - kažu voditelji Publica.

Siniša Vuco/Foto: Ivana Nobilo/CROPIX
Siniša Vuco/Foto: Ivana Nobilo/CROPIX

A sa studentima iz Zagreba dolazi i bend "Soba 238" koje je već bio nastupao u Publicu. Sada će goste zabavljati kada SIniša Vuco bude imao pauzu tako da zapravo neće biti ni jednog trenutka bez žive glazbe. A također će i otpjevati nekoliko pjesama s Vucom čiji su veliki obožavatelji pa će tako ostvariti svoj dječji san. "Soba 238" prošlog je puta napravila odličnu atmosferu sa sjajnim izvedbama domaćih i stranih hitova, a inače su, kažu, zauzeti sa svirkama nekoliko mjeseci unaprijed.   

Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

- Pozivam sve Daruvarčanke i Daruvarčane, kao i ljude iz okolnih mjesta da dođu u subotu u Public, bit će žestoko, ali bit će i dosta emocija. Mi ćemo u dati sve od sebe da napravimo pravu feštu i da naši Daruvarčani i Daruvarčanke i ostali gosti budu zadovoljni i da zapamte ovu subotu u Publicu po odličnom provodu - poručio je Siniša Vuco.

Ulaznice za koncert se prodaju po cijeni od 10 eura u pretprodaji te po cijeni od 15 eura na dan koncerta. Iz Publica poručuju da im je broj ograničen pa da oni koji žele doći u subotu požure s kupnjom kako ne bi ostali bez ulaznice. 

(Sponzorirani sadržaj)