Fotografija: Zabavni park Sreća koji će ovdje ostati najmanje do 25. srpnja, a možda i duže ako bude interesa/Foto: Pakrački list
Galerija
Zabavni park Sreća koji će ovdje ostati najmanje do 25. srpnja, a možda i duže ako bude interesa/Foto: Pakrački list

Lunapark stigao u Pakrac! Pogledajte kakvu zabavu nude...

Cijene karata za ponešto od ponuđenog će biti uobičajene; jedna karta 10 kuna, tri 20, osam 50 kuna, a dvadeset karata za 100 kunaNa livadu pokraj gradskog stadiona ovih je dana došao lunapark, odnosno Zabavni park Sreća koji će ovdje ostati najmanje do 25. srpnja, a možda i duže ako bude interesa, doznajemo od vlasnika Sonje i Štefeka Rosenfeld iz Osijeka, javlja Pakrački list.

Za male i velike

Lunapark će u Pakracu nuditi desetak objekata za zabavu, kako za malu djecu, tako i za onu veću. U ponudi su: autodrom, twister, veliki i mali vrtuljak te vrtuljak na konjiće, tobogan, vlakić, jumping trampolin, avioni… Cijene karata za ponešto od ponuđenog će biti uobičajene; jedna karta 10 kuna, tri 20, osam 50 kuna, a dvadeset karata za 100kn.

Sonja i Štefek Rosenfeld/Foto: Pakrački list
Sonja i Štefek Rosenfeld/Foto: Pakrački list

„Nismo se mi tu došli obogatiti, nego raditi, preživjeti dvadeset dana i idemo dalje“, govore nam simpatični vlasnici koji sa lunaparkom dolaze u Pakrac i Lipik već duži niz godina i ovdje se osjećaju kao kod kuće. „Uvijek rado dolazimo, lijepo smo primljeni i ljudi nas već znaju. Znate koliko nam znači kad djeca prolaze pa dođu pitati kada otvaramo ili prolaznici samo mahnu, zatrube… U većim gradovima to ne doživimo,“ kaže Sonja.

Tradicija djedova i pradjedova

Posao u lunaparku je naporan, no Rosenfeldi nastavljaju tradiciju svojih djedova i pradjedova od kojih su naslijedili ljubav prema ovom načinu života i, iako imaju kuću u Osijeku, pola godine provedu u kamp prikolicama, putujući uglavnom po Slavoniji i nude zabavu za sve one željne opuštanja, zabave i adrenalina.

Autodrom/Foto: Pakrački list
Autodrom/Foto: Pakrački list

Uz poštivanje epidemioloških mjera, lunapark će biti otvoren svakog dana od 19 do 23 sata, no nećete biti odbijeni i ako se u sred dana poželite recimo provozati vrtuljkom ili nekom drugom atrakcijom, jer vlasnici poručuju da su im zadovoljstvo posjetitelja i osmijeh na njihovom licu najvažniji, piše Pakrački list.