Fotografija: Oni koji žele sudjelovati u ovom nagradnom natječaju trebaju poslati deset kvalitetnih fotografija isključivo e-mailom. Te fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Turističke zajednice Grada Lipika, gdje će pratitelji moći glasovati za sve sudionike/Foto: Compas.hr
Oni koji žele sudjelovati u ovom nagradnom natječaju trebaju poslati deset kvalitetnih fotografija isključivo e-mailom. Te fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Turističke zajednice Grada Lipika, gdje će pratitelji moći glasovati za sve sudionike/Foto: Compas.hr

Lipik bira najljepše uređenu božićnu okućnicu. Prijavite se

Ove godine svi sudionici bit će nagrađeni za svoj trud bonom od 300 kuna, a pobjednik će biti uz bon dobiti i simboličnu titulu „Najljepše okućnice“, istaknuo je voditelj Turističkog ureda Lipika, Hrvoje KovačićVjerojatno ste već ispekli božićne kolače, ukrasili božićnu jelku, očistili dom, ispekli pečenku, a na red je došlo i ukrašavanje okućnice, pogotovo ako imate djecu kojoj je i to poseban doživljaj.

Imali ste na izbor ukrasiti okućnicu lampicama ili upotpuniti i ponekom dnevnom dekoracijom. Mnogi od Vas su već pravi majstori u ukrašavanju okućnice, piše lipički Compas.hr.

Božićna atmosfera

Gradski park je i ove godine ukrašen brojnim božićnim lampicama, a novost su i dnevne dekoracije te noćni ukrasi na ulicama Lipika i njegovih naselja. Da bi cijeli grad Lipik bio jedinstveno mjesto s ukrasima i stvorenom božićnom atmosferom koja nam svima treba, već par godina provodi se nagradna akciju za najljepšu božićnu okućnicu grada Lipika.

"I ove godine građani Lipika ukrašavaju svoje okućnice, mnogi žele stvoriti svoju mini božićnu bajku za sebe i bližnje i zaboraviti na nesigurnu 2020. godinu. Našom prigodnom nagradnom akcijom želimo pružiti potporu građanima koji su još na početku ukrašavanja svoje okućnice i našeg grada, ali i tradicionalno sudjeluju.  Ovim putem pozivamo sve stanovnike s područja Grada Lipika da se pridruže te ukrase svoje kuće i okućnice kako bi zajedno još više doprinijeli božićnom ugođaju našeg područja te se prijave na nagradnu akciju Najljepša božićna okućnica Grada Lipika 2020." - istaknuo je voditelj Turističkog ureda Hrvoje Kovačić.

Ogledni primjer

"Budući da se ova nagradna akcija provodi dugi niz godina, obišli smo mnogo okućnica i razgovarali s vlasnicima pa smo slušajući njihove savjete usklađivali pravila. Ove godine svi sudionici će biti nagrađeni za svoj trud bonom od 300 kuna, a pobjednik će biti uz bon nagrađen simboličnom titulom „Najljepše okućnice“. Ovim korakom ćemo pomoći svima da postanu jednakopravni jer svakom sudioniku želimo da postane ogledni primjer božićne okućnice našeg Grada." - dodao je Kovačić.

Više informacija o nagradnoj akciji je objavljeno na web stranicama Turističke zajednice grada Lipika.

Prijave traju do zaključno 29.12.2019. godine na telefon 098/575-335 Facebook ili na e-mail tz.lipik@gmail.com.

Deset fotografija

Prijavitelji trebaju poslati 10 kvalitetnih fotografija isključivo e-mailom. Te fotografije će biti objavljene na Facebook stranici Turističke zajednice Grada Lipika, gdje će pratitelji moći glasovati za sve sudionike. Prijaviti se mogu apsolutno svi građani sa svojim okućnicama i balkonima na području Grada Lipika.

Da bi se podsjetili 2019. godine pogledajte galeriju natjecatelja na FB stranici Turističke zajednice Grada Lipika.

Nadamo se da će te se prijaviti i da se vidimo kod Vaših ukrašenih okućnica, piše Compas.hr.