Fotografija: Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca
Galerija
Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca

Kviz (Ne)poznati Pakrac u kuriji Janković: "Dođite nešto naučiti, a možete i osvojiti 100 eura"

Iako je odaziv proteklih godina bio načelno dobar, ravnateljica Hihlik kaže kako ima osjećaj da se ovog kviza u Pakracu pomalo pribojavaju jer ne žele poazati da nešto ne znaju o svome graduU sklopu jednomjesečnog obilježavanja Dana grada Pakraca i ove će se godine održati zanimljiv kviz (Ne)poznati Pakrac. Natjecatelji koji najuspješnije odgovore na pitanja koja marljivo sastavljaju djelatnici pakračke Gradske knjižnice i Muzeja grada Pakraca izaći će s kviza bogatiji za novčanu nagradu od stotinu eura. 

Kako kaže ravnateljica Muzeja Jelena Hihlik, bit će to prilika za druženje Pakračana i njihovih gostiju, ali i prilika za naučiti ponešto o povijesti i sadašnjosti grada. 

Neograničen broj ekipa

- Već nekoliko godina organiziramo taj kviz i trudimo se da bude vrlo zanimljivo i opušteno. Kao svaki drugi pub kviz, imamo i pivo! - kaže ravnateljica Hihlik. 

Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca
Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca

Dodaje kako broj ekipa nije ograničen, a uvjet je da timovi imaju najmanje dva i najviše četiri člana. 

Kviz će se održati u kuriji Janković, Gradskoj vijećnici u Pakracu, 14. ožujka s početkom u 18 sati. Svi zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje putem e-maila muzej@pakrac.hr, knjiznica@pakrac.hr te društvenih mreža. Prijave su obvezne, navode organizatori. 

Iako je odaziv proteklih godina bio načelno dobar, ravnateljica Hihlik kaže kako ima osjećaj da se ovog kviza u Pakracu pomalo pribojavaju. 

- Na drugim kvizovima bude i po dvadesetak ekipa, a na ovom o povijesti i baštini Pakraca oko šest-sedam. Valjda se boje pred sugrađanima pokazati da nešto ne znaju - smije se ravnateljica Hihlik dodajući kako bi voljela da Pakračani kviz uistinu dožive kao priliku da nešto nauče o gradu. Dobra zabava je svakako zajamčena. 

Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca
Kviz (Ne)poznati Pakrac /Foto: Muzej grada Pakraca

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!