Fotografija: Detalji s jučerašnjih događanja u Pakracu/Foto: Muzej grada Pakraca
Galerija
Detalji s jučerašnjih događanja u Pakracu/Foto: Muzej grada Pakraca

Krenulo COOLturno ljeto u Pakracu: "Mjesec dana izvrsnog programa za male i velike"

Bit će tu puno radionica, predstava, filmova, druženja, čitaonica, ponešto i predavanja, glazbe, plesa i naravno našeg poznatog kviza, poručuju organizatoriU dvorištu kurije Janković jučer je započelo COOLturno ljeto u Pakracu.

Svi zainteresirani mogu u razdoblju od 15. lipnja do 15. srpnja uživati u različitim kulturnim i edukativnim sadržajima koje su zajedničkim snagama osmislili i pripremili Muzej grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac u suradnji s Osnovnom glazbenom školom Pakraca te velikom podrškom Grada Pakraca i Ministarstva kulture i medija RH.

Foto: Muzej grada Pakraca
Foto: Muzej grada Pakraca

- Još jedna radionica iz projekta Kultura u akciji by Močvarni Laboratorij više nego uspješno prošla je ovog četvrtka 15. lipnja našim gradom. Divna Tatjana Vuletić okupljenu je ekipicu hula hoopirala - neki su se s hula hoopom susreli po prvi put, a neki su postojeće vještine dodatno razvijali, sve to u lijepom ambijentu našeg dvorišta Janković! Nakon radionica pakračka šetnica postala je savršena ulična pozornica za predstavu Sadću i Budem...u svom filmu - koju su majstorski odigrali Tatjana i Matija Vuletić - Cirkultura - poručuju iz Gradske knjižnice Pakrac koja je zajedno s ekipom iz Muzeja grada Pakraca pripremila  mjesec dana zabavnog, poučnog i zanimljivog sadržaja.

Foto: Muzej grada Pakraca
Foto: Muzej grada Pakraca

Foto: Muzej grada Pakraca
Foto: Muzej grada Pakraca

Foto: Muzej grada Pakraca
Foto: Muzej grada Pakraca

- Program obiluje sadržajima za male, ali i za velike! Bit će tu puno radionica, predstava, filmova, druženja, čitaonica, ponešto i predavanja, glazbe, plesa i naravno našeg poznatog kviza. Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe u našem programu koji traje od 15. lipnja do 15. srpnja. Željni smo druženja vani tako da se većina našeg programa odvija na već svima dobro poznatoj lokaciji DVORIŠTE JANKOVIĆ (uz neke iznimke) - ističu organizatori.

Evo kompletnog programa ovogodišnjeg COOLturnog ljeta u Pakracu:

Foto: Muzej grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac
Foto: Muzej grada Pakraca i Gradska knjižnica Pakrac

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!