Fotografija: Foto: Damjan Tadić/CROPIX, MojPortal.hr
Galerija
Foto: Damjan Tadić/CROPIX, MojPortal.hr

Kreću Staročeško Dani piva, evo koje će ulice biti zatvorene za promet i kada...

Staročeško u Daruvar dovodi Gazde i Nenu Belana, a pripremljen je i bogat dodatni zabavni program za posjetitelje, a i gastro dio će biti izdašan...U Daruvaru će 17. i 18. svibnja biti uvedena posebna regulacija prometa zbog manifestacije Staročeško Dani piva. Iz Pivovare Daruvar poslali su priopćenje u kojem stoji: 

Foto: MojPortal
Foto: MojPortal

"Dragi sugrađani, obavještavamo vas kako će dana 17. i 18. svibnja 2024. godine od 19.00 do 00.00 sati biti zatvoren promet u središtu grada u Jelačićevoj ulici od ulaza na Trg kralja Petra Krešimira IV do Trga kralja Tomislava, na Trgu kralja Tomislava od centra do mosta na rijeci Toplici i u Radićevoj ulici do Knytlove ulice, zbog održavanja manifestacije Staročeško Dani Piva.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se na Staročeško Danima Piva!", stoji u priopćenju. 

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjim Danima piva u Daruvaru: 

Inače, na Staročeško Danima piva posjetitelji će moći uživati u Staročeškom pivu, a kroz zanimljive igre, kvizove i ukusnu hranu, moći će se upoznati i s poviješću proizvodnje piva u Daruvaru te osvojiti nagrade.

Pivovara Daruvar
Pivovara Daruvar

Obzirom da je ova godina 'nogometna' zahvaljujući održavanju EURA, a jedna od najstarijih tradicija je povezanost piva i nogometa, biti će organizirana mala škola nogometa, kako bi što spremniji dočekali toliko iščekivano Europsko prvenstvo.

Svi ljubitelji craft piva bit će u svom elementu jer će u ponudi biti i različite vrste craft piva 5th Element.

Osim u vrhunskom pivu i bogatom programu, posjetitelji će uživati u zabavnim koncertima raznih izvođača i DJ-a, a atmosferu će dodatno zagrijati Neno Belan, Gazde i The Cat Paws.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!