Fotografija: Foto: PD Omanovac, Dijana Puhalo/MojPortal.hr, FOTOimago
Galerija
Foto: PD Omanovac, Dijana Puhalo/MojPortal.hr, FOTOimago

Kreću prijave za nablesaviji kviz, "Suton pameti" na Omanovcu: "Bit će neobičnih nagrada!"

Za razliku od dosadašnjih izdanja, ovogodišnji kviz koncipiran je po principu – "ne zaboravi stihove!", a neka pitanja će se i otpjevati. Nakon kviza slijedi svirka uživo.."Suton pameti", tradicionalni i jedan od - blago rečeno - neobičnijih kvizova, održat će se u subotu, 25. svibnja ispred Planinarskog doma Omanovac. Kako kažu organizatori, točan sat početka kviza objavit će ovog tjedna, a ovisit će o vremenskoj prognozi i broju prijavljenih ekipa. 

Neobičan kviz ima i neobičnu najavu pa pročitajte niže kako su organizatori najavili ovaj, a u tekstu se nalaze i kontakti na koje se mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe.   

"Ne možeš biti kviz maher, ako još nisi nastupio na kvizu „Suton pameti“ na Omanovcu. Prva sljedeća prilika za to je već u subotu, 25. svibnja, kada na omiljenom slavonskom brdu Deki, Kuba, Mara, Zeus i ostali okupljaju lokalnu i regionalnu kvizašku kremu na sedmom po redu ove vrste!

Dean Nagy Deki/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr
Dean Nagy Deki/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr

Za razliku od dosadašnjih izdanja kada je naš Zlatko Kubalek (Lazo Goluža za sirotinju) pripremao kvizove općeg znanja sa šarenom i raznolikom paletom pitanja iz svih sfera života, ovoga puta čeka vas nešto sasvim drugačije.

Autor kviza Zlatko Kubalek Kuba/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr
Autor kviza Zlatko Kubalek Kuba/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr

Naime, Zlatko si je dao poprilično puno posla u organizaciji glazbenog kviza koji će biti koncipiran po principu – "ne zaboravi stihove!".

Ekipe mogu imati najviše 6 igrača, a svoje sudjelovanje mogu prijaviti na:

sezame.pr@gmail.com ili dekiomanovac@gmail.com ili na broj 0994224223

Imat će jednostavan zadatak: prepoznati stihove poznatih pjesama, uglavnom bezvremenih stihova koje ste čuli puno, puno puta, ali čijih ćete se izostavljene dijelova morati sjetiti.

Zvuči prejednostavno? Vjerujete da nije!

I vjerujte da je jako, jako zabavno jer dio pitanja će biti odsvirana uživo. Makar to nije priznao,poznavajući Kubu znamo da je zato i osmislio ovakav kviz pa da se može dohvatit gitare i mikrofona. Neka pitanja će odsvirati i posebni gosti iznenađenja.

Pub kviz
Pub kviz "Suton pameti"/Foto: Dijana Puhalo/MojPortal.hr

Kakav bi to glazbeni kviz bio bez dobrog i žestokog glazbenog nastup? Baš zato smo za ovu priliku angažirali band pod koji si je dao ime "The First Ride". Za sebe kažu da su "uštogljeni pankeri sirove snage", uz bubnjara (Jakov Vukelić) i basisticu (Sunčana Špoljarić) predvodio ih Matko Šuperina u lokalnim krugovima poznat kao Karabaja… Na repertoaru vas čeka Azra, Psihomodo pop, Bijelo dugme, Hladno pivo, Leb i sol i drugi domaći izvođači, naravno, uz poneku stranjsku.

Druženja kod Planinarskog doma Omanovac s pogledom na Pakrac su nezaboravna/Foto: FOTOimago
Druženja kod Planinarskog doma Omanovac s pogledom na Pakrac su nezaboravna/Foto: FOTOimago

Kviz započinje u prati na mrežama sati ispred planinarskog doma, uz OBAVEZNU prijavu kako je pojašnjeno u prvom dijelu teksta, a najuspješnije opet očekuju vrijedne, ali i nesvakidašnje nagrade za što će se pobrinuti uvijek kreativni Deki (ukoliko ga netko podsjeti da bi u kvizu trebale biti nagrade).

Podsjećamo i molimo da se pridržavate osnovnih pravila po kojima ekipa može imati maksimalno 6 (ŠEST) članova, a za stolom na kojim sjedi ekipa mogu sjediti ISKLJUČIVO članovi te ekipe. Dakle nije dozvoljeno da uz neku ekipu sjedi netko od posjetitelja, a za njih ćemo pokušati osigurati posebna mjesta", poručuju organizatori kviza "Suton pameti" na Omanovcu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!