Fotografija: Pjevačica Indira Levak uskoro otvara beach bar u Istri/Foto: Biljana Blivajs/CROPIX
Galerija
Pjevačica Indira Levak uskoro otvara beach bar u Istri/Foto: Biljana Blivajs/CROPIX

Kokteli daruvarskog koktel majstora Vlahovca na listi Indirinog beach bara u Istri

Osim što je složio koktel listu sa svojim najboljih koktelima, Denis će obučiti njezine konobare kako bi postali vrhunski koktel majstoriVrhunski kokteli daruvarskog koktel majstora Denisa Vlahovca, naći će se na koktel listi novog beach bara Colonia kojeg uskoro u Istri otvara jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Indira Levak.

Najveselije mjesto na obali

Naime, Indira je prije nekoliko godina svoju oazu mira pronašla upravo u Istri. Ona i njezin suprug Miroslav u Fažani ljeti iznajmljuju apartmane koje Indira sama dizajnirala, a zimi tamo uživaju u miru i tišini. Budući da veći dio godine provode upravo u Istri, odlučili su na potezu od Fažane do Pule otvoriti beach bar za kojeg Indira sama kaže kako će biti najveselije mjesto na obali. Indira će ga, naravno, sama dizajnirati, i u njemu održavati svoje koncerte.

Bit će tamo do otvorenja

- Indiru i mene povezao je Srećko Koljić, predsjednik Nezavisne udruge ugostitelja Bjelovarsko-bilogorske županije. Budući da je Indirin suprug iz Bjelovara, Srećko i on su dobri prijatelji. Kada mu je Indira rekla da otvara koktel bar i da joj treba koktel majstor koji bi joj složio koktel listu i naučio druge koktel majstore kako se prave vrhunski kokteli, Srećko nas je spojio - rekao nam je Daruvarčanin Denis Vlahovac koji je već izdizajnirao koktel listu za njezin beach bar koji će se nalaziti u Peroju.

Pripremanje koktela za Denisa je životna filozofija/Foto: Privatni album
Pripremanje koktela za Denisa je životna filozofija/Foto: Privatni album

Naučit će sve njihove ljude raditi i bit će tamo do otvorenja.

Denis postao vrlo tražen

- Koktel lista ima 32 koktela. Na njoj su klasični kokteli, zatim moji originalni kokteli, pa bezalkoholni i oni tipični kokteli za plažu. Indira i ja se čujemo skoro svaki dan i dogovoramo sve detalje. Ona preko mojih distributera nabavlja led, opremu, čaše i sve ostalo što će joj trebati za koktele. Bili smo u Puli na kavi, i stvarno je sjajna osoba, puna energije koja iz nje doslovno pršti - kaže nam Denis koji će sada svako malo putovati u Istru. No, to nije jedini posao koji je Denis dogovorio. Pomaže oko otvaranja i slaganja koktel liste za jedan beach bar u Crikvenici, pravit će svoje famozne koktele 26. lipnja na Festivalu vina MoslaVINA 2021. i 4. srpnja na Kutinskom ljetu.