Fotografija: Denis vikendom pravi koktele u kafiću Ray u samom centru Daruvara/Foto: Mojportal.hr
Galerija
Denis vikendom pravi koktele u kafiću Ray u samom centru Daruvara/Foto: Mojportal.hr

Koktel majstor Denis Vlahovac u daruvarskom kafiću Ray ovaj vikend pravi koktele od vina

Osim svojih klasičnih, a opet atipičnih koktela, za sve goste ovog popularnog daruvarskog kafića, pripremat će koktele s Markus aromatiziranim vinom u tri okusa - bazga, jagoda i borovnicaU sklopu ovogodišnjeg Vinodara, daruvarski koktel majstor Denis Vlahovac u petak i subotu od 16 do 23 sata u daruvarskom Ray Bar&Clubu priprema za vas nešto posebno.

Osim svojih klasičnih, a opet atipičnih koktela, za sve goste ovog popularnog daruvarskog kafića, pripremat će koktele s Markus aromatiziranim vinom u tri okusa - bazga, jagoda i borovnica.

- Bit će tri klasična koktela i tri vinska. Jedan se pravi s  viskijem i crvenim vinom, jedan s reduciranim crnim vinom i votkom, a jedan će biti s bijelim, našim daruvarskim, vinom, mineralom vodom, bazgom i džinom - rekao nam je jedan od najboljih koktel majstora u Hrvatskoj Denis Vlahovac koji nam je priznao da je njemu najdraži koktel s viskijem i crvenim vinom. 

Koktel lista Denisa Vlahovca
Koktel lista Denisa Vlahovca

Osim spomenutih koktela, bit će i tri bezalkoholna - jedan s kokosom i ananasom, jedan s jagodom i narančom i jedan s ananasom i brusnicom. 

Koktel večeri u Ray Bar@Club
Koktel večeri u Ray Bar@Club