Fotografija: Foto: TZ PSŽ
Galerija
Foto: TZ PSŽ

KAPTOLSKI ZVONCI U Kaptolu će se ponovno zazvoniti osmijehom od 16. do 18. prosinca

Radionice za djecu, plesne koreografije, predstave, nastupi zborova i KUD-ova, glazbeni nastupi te dolazak Bake Mraz i Djeda Mraza bit će samo dio ove male božićne bajkeCika i vika će se uskoro ponovno širiti Kaptolom, malim mjestom podno Papuka, koje je postalo nezaobilazno kod svakoga tko odluči posjetiti Požeško-slavonsku županiju.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Po peti put održat će se humanitarni adventski sajam „Kaptolski zvonci“, ove godine u organizaciji udruge „Čaš'ca“, Općine Kaptol i Turističke zajednice Zlatni Papuk.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Od 16. do 18. prosinca 2022.g. na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu će se održavati bogati program u kojemu će moći uživati baš sve generacije. Radionice za djecu, plesne koreografije, predstave, nastupi zborova i KUD-ova, glazbeni nastupi te dolazak Bake Mraz i Djeda Mraza bit će samo dio ove male božićne bajke.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Za vrijeme svega navedenoga, posjetitelji će se moći okrijepiti na ugostiteljskim kućicama, a na štandovima će se pronaći lokalni proizvođači sa svojim proizvodima.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Ovaj mali sajam koji odiše veseljem i toplinom, koju zapravo cijela naša Zlatna Slavonija i nudi, ima i jedan viši cilj. Naime, organizatori će tradicionalno dio prihoda koji se ostvari na adventskim kućicama, darovati roditeljima djece rođene na području Općine Kaptol u ovoj godini.

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Pod krilaticom „Zazvoni osmijehom“ organizatori pozivaju sve koji obožavaju božićni ugođaj, da posjete Kaptolske zvonce od 16. do 18. prosinca 2022.g.

Doživi Zlatnu Slavoniju https://www.visitslavonia.hr/!

Foto: TZ PSŽ
Foto: TZ PSŽ

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!