Fotografija: Detalj s prve
Galerija
Detalj s prve "Kajganijade u Kajgani"/Foto: KruGarešnica.info

KAJGANIJADA U KAJGANI Pokažite svoje umijeće na festivalu "polupanih jaja"

Za ovaj događaj zainteresirao se i poznati novinar Paul Bradbury koji će o "festivalu polupanih jaja" napraviti videoprilogU Kajgani kod Garešnice će se ove nedjelje, 14. travnja, održati manifestacija „Kajganijada u Kajgani“.

Riječ je o festivalu polupanih jaja i natjecanju u spravljanju kajgane kojeg već drugu godinu za redom organizira Oldtimer klub „Kurbla“ uz potporu gradske Turističke zajednice i Mjesnog odbora Kajgana.

Kotizacija 15 eura

Natjecanje će se održati u domu u Kajgani, a okupljanje kuharskih ekipa je u 10 sati. Ekipa se sastoji od dva člana kojima će biti osigurana jaja i kruh. Kotizacija je 15 eura po ekipi koja si plamenik, posuđe, začine i dodatne sastojke mora osigurati sama. Mora predočiti i recept s načinom pripreme kajgane koji se bazira na količini od pet jaja. Prijave traju do 10. travnja na mail: kurbla.garesnica@gmail.com ili na mob. 098-648-618.

Službeni plakat manifestacije/Foto: OTK Kurbla
Službeni plakat manifestacije/Foto: OTK Kurbla

Doznajemo kako se za ovaj događaj zainteresirao i poznati bloger i novinar Paul Bradbury koji će o "festivalu polupanih jaja" napraviti videoprilog. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!