Fotografija: U butik trend dolaze kupci iz Daruvara, Lipika, Novske, Garešnice...
Galerija
U butik trend dolaze kupci iz Daruvara, Lipika, Novske, Garešnice...

Ivanka Tessari: "U butiku Trend nudim kvalitetu za dobru cijenu, kupci mi se zato uvijek vraćaju"

Osim što se u Trendu može kupiti gotovo sve - odjeća, obuća, torbe, rublje, koferi, ruksaci - vlasnica Ivanka Tessari nudi i plaćanje na rate na sve kartice bez obzira na iznos računa



Kada Pakračanima spomenete Ivanku Tessari, glavna asocijacija je butik što ne čudi jer Ivanka je cijeli radni vijek provela u trgovini i to s druge strane pulta, a nakon gotovo tri desetljeća rada za druge, od prosinca 2021. godine pokrenula je vlastiti posao. 

Otvorila je butik Trend koji je registriran kao obrt za trgovinu i usluge, s ponudom muške i ženske odjeće i obuće. 

Od igle do…

Kod Ivanke možete kupiti praktički sve, doslovno od igle do putnih torbi i kofera. 

U ponudi je ženska i muška odjeća, svečane haljine, sve vrste hlača - od svečanih, preko traperica do sportskih - zatim košulje, majice, trenirke, tenisice, natikače, kape, te najnovija linija kupaćih kostima za žene i kupaćih gaćica za muškarce. 

Kako se kaže, u butiku Trend ima svega, od igle do lokomotive...
Kako se kaže, u butiku Trend ima svega, od igle do lokomotive...

Kod Ivanke možete kupiti i kvalitetno donje rublje, čarape, gaće, potkošulje, pidžame, zatim jakne, putne torbe, kofere i ruksake, a u ponudi je i bogat izbor kožne galanterije, novčanika, ženskih torbica te sportske odjeće i opreme, uključujući i nogometne lopte.

U ponudi su i ženske torbe
U ponudi su i ženske torbe
 

Trgovina Trend je jedina trgovina u Pakracu koja na jednom mjestu nudi i odjeću, i obuću, ali i pozamanteriju, od igala za ručno i strojno šivanje, zatim vune i konaca, preko gume, lastike i drukera, do gumbova, ziherica i krede pa čak i ulja za šivaće mašine. – Moram priznati da me iznenadilo koliki je interes za tim stvarima - kaže nam vedra i uvijek raspoložena Ivanka. 

Ivanka Tessari, vlasnica butika Trend
Ivanka Tessari, vlasnica butika Trend

U njenom butiku Trend koji radi svaki radni dan od 8 do 18 sati, a subotom i četvrtkom od 8 do 13 sati, također možete povoljno kupiti i pehare kao nagrade za sportsko natjecanje koje organizirate. 

U ovom popularnom pakračkom butiku odijeva se i mlada Manuela Širac koja kaže kako na ovom mjestu uvijek može pronaći moderne "krpice" po vrlo popularnim cijenama.

Poklon bonovi

- Redovno kupujem u Trendu, najčešće majice, a posebno mi se sviđa bogat izbor ženskih torbica. Sada su stigle ljetne, prozračne, lijepe i moderne haljine pa ću se svakako počastiti barem s jednom. Ovu trgovinu sam preporučila i mami koja od tada redovno ovdje kupuje odjeću za sebe i brata, ali i poklone za Božić i ostale svečane prigode. Posebno mi se sviđa što u ovoj trgovini postoje poklon bonovi. Kupac sam određuje iznos na poklon bonu i to je idealan poklon za rođendane, blagdane i sve ostale svečane prigode - tvrdi Manuela. 

Manuela kaže da redovno kupuje u Trendu i da joj se posebno sviđa bogat izbor ženskih torbica
Manuela kaže da redovno kupuje u Trendu i da joj se posebno sviđa bogat izbor ženskih torbica

Ivanka Tessari je po struci odjevni stručni radnik i praktički cijeli radni vijek provela radeći u trgovini, a od prosinca 2021. godine odlučila se pokrenuti vlastiti posao i tvrdi da nije požalila. 

- U stvari nisam baš imala previše izbora jer sam ostala bez posla pa sam odlučila iskoristiti dugogodišnje iskustvo rada u trgovini u kojoj sam prije provela čak 28 godina radnog vijeka. Naravno da to nije bio nimalo lak korak jer se radilo o vrlo bitnom životnom potezu - priča Ivanka pa nastavlja:  

Odjeća se nudi po izuzetno povoljnim cijenama
Odjeća se nudi po izuzetno povoljnim cijenama

- Moram reći da je ovakav vid rada puno zahtjevniji jer moram vodi računa o puno drugih stvari, prije svega po pitanju nabave, kalkulacija, uređenja interijera i izloga, ali u isto vrijeme moram priznati da je veliko zadovoljstvo i užitak radi za sebe i sam sebi biti gazda i šef. Na kraju zadovoljna sam prije svega jer radim posao koji volim - kaže Ivanka koja veliku potporu uživa u inače obrtničkoj obitelji. Uz supruga Marija, podrška su joj i sinovi, Matija koji je također obrtnik i u Pakracu ima popularni kafić te Josip koji zaposlen kod obrtnika. 

Kupci iz Lipika, Novske, Daruvara, Garešnice…

– Glavni cilj i želja mi je da i dalje uživam u svom poslu i dočekam mirovinu, a veliko zadovoljstvo mi je što svojim sugrađanima, ali i svim ostalim kupcima koji dolaze i iz Lipika, Daruvara, Novske, Garešnice, omogućim da kupe modernu i kvalitetnu robu po pristupačnim cijenama i uz povoljne uvjete plaćanja - zaključuje Ivanka koja svojim kupcima, uz gotovinsko plaćanje, omogućuje i plaćanja do 6 rata za sve kartice, bez obzira na iznos računa i to bez kamata

Butik Trend se nalazi u Pakracu, u Ulici kralja Tomislava 8
Butik Trend se nalazi u Pakracu, u Ulici kralja Tomislava 8

U Trgovini smo zatekli i Tatjanu koja je upravo došla kupiti haljinu u povodu obilježavanja obljetnice mature.

– Od kad je svijeta i vijeka kupujem kod Ivanke koja mi je prije svega dobra i draga prijateljica. Što se tiče modnog izričaja, u nju imam veliko povjerenje. U ovoj trgovini najčešće kupujem košulje i majice, ali uvijek ovdje pronađem i lijepo donje rublje, čarape, hlače. Također ovdje redovno kupujem poklone za svoje najbliže - kaže Tatjana.

Tatjana je stalni kupac u Trendu, a vraća se jer je jako zadovoljna omjerom cijene i kvalitete robe
Tatjana je stalni kupac u Trendu, a vraća se jer je jako zadovoljna omjerom cijene i kvalitete robe

Kod Ivanke se odijeva i Pakračanin koji je pristao s nam podijeliti dojmove, uz molbu da ostane anoniman. 

Vrhunske majice i tenisice

- Moram reći da sam nabolje tenisice i sportske majice kupio kod Ivanke. Kupovina u ovoj trgovini je posebno ugodna jer je Ivanka uvijek vedra, nasmijana i raspoložena pa slobodno mogu reći da je to u stvari više od obične kupovine - kaže naš sugovornik.

Dokaz da su kupci zadovoljni omjerom cijene i kvalitete koju nudi Trend, je činjenica da se uvijek iznova vraćaju u ovu pakračku trgovinu. 

Kod Ivanke u butiku Trend možete kupiti praktički sve
Kod Ivanke u butiku Trend možete kupiti praktički sve

(Sponzorirani sadržaj)

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!