Fotografija: Foto: Impress
Galerija
Foto: Impress

Impress mažoretkinje iz Đakova donijele 16 zlatnih, 12 srebrnih i 2 brončane medalje

"Svaka medalja krije priču o radu i predanosti naše impresivne ekipe" - poručuju iz daruvarske udruge ImpressMažoretkinje daruvarske udruge Impress osvojile su u subotu 16 zlatnih, 12 srebrnih i dvije brončane medalje na natjecanju u Đakovu.

Naime, kako su nas izvijestili iz te udruge, u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza, 30 mažoretkinja udruge Impress sudjelovalo je na natjecanju Istočne Hrvatske u kategoriji Prvi i Viši korak.

Foto: Impress
Foto: Impress
Foto: Impress
Foto: Impress
Foto: Impress
Foto: Impress

- Zlato, srebro ili bronca ne predstavljaju samo medalje; one su simbol ogromnog truda i rada koji stoji iza svake pojedinačne mažoretkinje koja se usudi stati ispred prepune sportske dvorane i žirija te pokazati što je naučila.

Trud se isplati

Svaka medalja krije priču o radu i predanosti naše impresivne ekipe - kaže voditeljica Impress mažoretkinja Tanja Herceg ističući kako su ponosni na mažoretkinje iz Daruvara i općine Đulovac koje su dokazale da se trud i rad uvijek isplati.

Foto: Impress
Foto: Impress

Daruvar su predstavljale Impress mažoretkinje Renata Špoljar, Ella Kuhinek, Iskra Sekulić, Dalila Horak, Veronika Svoboda, Lorena Patek, Nikolina Tutić, Anđela Koljić, Ivana Jaković, Katarina Geler, Magdalena Geler, Marija Jozić, Ema Jozić, Mihaela Gegić, Nikol Ivić, Nora Ivić, Karla Đonović, Vanesa Tomić, Mihaela Jozić, Lucija Tunić, Maria Perić, Nikolina Vrnavić, Victoria Kolić, Antonija Jozić, Anita Jaković, Valentina Tomić, Ivona Grgić, Sanela Kristić, Mihaela Vicić, Dora Đorđević i Nina Tunić.

Foto: Impress
Foto: Impress

- Zahvalni smo roditeljima naših mažoretkinja, Gradu Daruvaru i Općini Đulovac na pomoći i podršci. Čestitamo svim djevojkama i svima koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu - poručila je na kraju Tanja Herceg.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!