Fotografija: Foto: Duje Klarić/CROPIX
Galerija
Foto: Duje Klarić/CROPIX

Igor Cukrov u petak i subotu od ponoći pjeva ispred DM-a. A bit će i mesa i pića...

Igor Cukrov je splitski pjevač porijeklom iz Šibenika koji je 2009. bio pobjednik na Dori i predstavljao Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Lijepa Tena"Nakon što se glazba s glavnih koncerata na daruvarskom Trgu kralja Tomislava u sklopu VInodara oko ponoći utiša, nova svirka krenut će nekoliko desetaka metara niže. 

Naime, ispred DM-a bit će postavljena pozornica i štand sa pićem i jelom (nudit će se pivo, pljeskavice, roštiljke, pommes frites...), a prisutne će do ranih sati zabavljati Igor Cukrov, splitski pjevač porijeklom iz Šibenika koji je 2009. bio pobjednik na Dori te predstavljao Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Lijepa Tena".

Na repertoaru će biti njegove pjesme, ali i brojni domaći i svjetski hitovi tako da je dobra zabava zajamčena.

Cukrov je školovani glazbenik koji, osim što sjajno pjeva, svira gitaru, klarinet, trubu i klavijature. U glazbu ga je uveo otac koji ga je naučio svirati trubu. 

Dakle, Cukrov će u petak i subotu do duboko u noć zabavljati Daruvarčane, a odmah do pozornice bit će postavljen štand na kojem ćete se moći okrijepiti ako ožednite ili nešto svježe pojesti ako ogladnite.

Dobar provod vam želimo!