Fotografija: Tatjana Matejaš Cameron Tajči/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX
Tatjana Matejaš Cameron Tajči/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

I Tajči stiže na glumačko-glazbeni spektakl u Bjelovaru: "To će biti jedna vrlo emotivna večer"

"Tu je i Ante Gelo, koji posao uvijek obavi s puno osjećaja i ljubavi, tako da u subotu ne može biti drugačije nego sjajno" poručuje TajčiSve je spremno za još jedno izdanje BOK Alfa Jukeboxa, koncerta povodom otvorenja 21. Bjelovarskih odjeka kazališta, popularnog BOK Festa, javljaju oorganizatori.

Naime, u subotu, 27. travnja, u 21 sat, na bjelovarskom paviljonu počinje glumačko-glazbeni spektakl u sklopu kojeg će najveće domaće hitove osamdesetih i devedesetih godina otpjevati poznati glumci i pjevači. Na koncertu će nastupiti i jedno od najpoznatijih hrvatskih estradnih lica devedesetih godina, Tatiana Cameron Tajči.

- Oduševljava me činjenica što će na koncertu, uz pjevače, nastupiti i glumci. Ja sam dijete Zvjezdane Ladike i Zagrebačkog kazališta mladih, tadašnjeg PIK-a. Kao dijete, glumila sam u predstavi „U koga se uvrglo ovo dijete”, uživala sam u tome – prisjeća se Tajči.

Dodaje kako se veseli dolasku u Bjelovar, a brojne izvođače s kojima će u subotu nastupiti pred bjelovarskom publikom već jako dobro poznaje.

- Da, poznajem puno kolega, slobodno ih tako mogu zvati, koji su sjajni glumci, ali i izvrsni pjevači. Osjećam da će to biti izuzetna, prekrasna i vrlo emotivna večer. Tu je i Ante Gelo, koji posao uvijek obavi s puno osjećaja i ljubavi, tako da u subotu ne može biti drugačije nego sjajno– poručuje Tajči.

Uz Tajči, na BOK Alfa Jukeboxu nastupit će i Jure Brkljača, Bruna Oberan, Iva Ajduković, Davor Lovrić, Mario Mikor, Sven Pocrnić, Dijana Čerčić Škreblin, Mila Elegović, Jelena Perčin, Lana Barić, Erna Rudnički, Ana Uršula Najev, Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović i domaćin – Goran Navojec.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!