Fotografija: Foto: BBŽ
Galerija
Foto: BBŽ

Glumci Vedran Mlikota i Siniša Ružić oduševili korisnike Doma za starije Bjelovar

Kazališna družina „Glumci u Zagvozdu“ izvela im je kolaž program „Govori ljubav“ sastavljen od poezije domaćih i stranih pjesnika te poznatih šansonaDašak BOK festa, Bjelovarskih odjeka kazališta, osjetili su i korisnici bjelovarskog Doma za starije osobe. Kazališna družina „Glumci u Zagvozdu“ izvela im je kolaž program „Govori ljubav“ sastavljen od poezije domaćih i stranih pjesnika te poznatih šansona, javlja BBŽ.

Umirovljenici su uživali u izvedbama Vedrana Mlikote i Siniše Ružića koji su u sat vremena programa potvrdili da su, ne samo vrsni majstori svog zanata, već i sjajni zabavljači. U njihovim izvedbama uživao je i župan Marko Marušić.

Glumcima je na gostovanju zahvalila ravnateljica Doma za starije Sanela Mlatilik. Zahvalila je i Gradu Bjelovaru na realizaciji te ideje.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ
Kazališna družina
Kazališna družina "Glumci u Zagvozdu" izvela im je kolaž program "Govori ljubav" sastavljen od poezije domaćih i stranih pjesnika te poznatih šansona/Foto: BBŽ

Vedran Mlikota otkrio je, pak, zanimljiv detalj.

- Dok smo se Siniša i ja vozili prema domu shvatili smo da smo prije nekih 20-tak godina prvi put nastupili s ovim programom i to, vjerovali ili ne, u Bjelovaru, u knjižnici – kazao je Mlikota.

Glumce je pozdravio i Ivan Ožegović, tehnički direktor i selektor bjelovarskog festivala.

Štićenice doma htjele su porazgovarati i sa županom Marušićem/Foto: BBŽ
Štićenice doma htjele su porazgovarati i sa županom Marušićem/Foto: BBŽ
Program je izazvao veliki interes/Foto: BBŽ
Program je izazvao veliki interes/Foto: BBŽ
S štićenicimaFoto: BBŽ
S štićenicimaFoto: BBŽ

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!