Fotografija: Public organizira praćenje utakmice 1/4 finala Lige prvaka uživo, natjecanje na PlayStationu, hostese, gratis pivo i nagrade/Foto: MojPortal.hr
Galerija
Public organizira praćenje utakmice 1/4 finala Lige prvaka uživo, natjecanje na PlayStationu, hostese, gratis pivo i nagrade/Foto: MojPortal.hr

Gledajte 1/4 Lige prvaka u Publicu uz kible Heinekena, Play Station natjecanje i nagrade!

Public organizira nogometno zabavni event na kojem će se, osim praćenja utakmice Manchester City - Real Madrid, gosti moći natjecati u PlayStationu, osvajati nagrade i dobiti gratis pivaDaruvarski caffe bar i noćni klub Public ove srijede organizira za svoje goste jedinstveno gledanje uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida (prva utakmica završila je 3:3) kao zabavni event koji počinje od 19:30 i koji će ljubiteljima vrhunskog nogometa pružiti jedinstveno iskustvo gledanja utakmice. 

Naime, uz gledanje utakmice uživo (počinje u 21:00), Public je organizirao dolazak branda Heinekena posebno za ovaj dan u Daruvar! Tako će Heineken postaviti svoje ekrane u Public, a svi gosti koji naruče kiblu Heinekena steći će pravo sudjelovanja u natjecanju u videoigri FC24 (FIFA 24) u kojem mogu osvojiti posebne nagrade sponzora. 

Foto: Public
Foto: Public

U kibli Heinekena bit će 5 piva + jedno pivo gratis, a cijena kible bit će 10 eura. U Public će posebno za ovu priliku doći i hostese koje će gostima uručivati nagrade. 

Dakle, svi vi koji želite doživjeti drugačiju srijedu s Ligom prvaka, dođite u 19:30 u daruvarski caffe bar Public, naručite su kiblu Heinekena i odmah osvojite jedno besplatno pivo. Zatim se s prijateljima okušajte u natjecanju u PlayStationu gdje ponovno možete osvojiti posebne nagrade Heinekena. A na kraju uživajte uz nogometni spektakl jer prva utakmica, koja je bila puna preokreta i završila rezultatom 3:3 jamči da će i ova biti jedna od onih za pamćenje. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!