Fotografija: 
Legendarna Doris stiže u Bjelovar/Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX
Legendarna Doris stiže u Bjelovar/Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX

GLAZBENI SPEKTAKL Na ovogodišnjoj Terezijani zapjevat će legendarna Doris Dragović

Nakon tri rasprodane Arene Zagreb, Doris Dragović stiže i na pozornicu Terezijane, donoseći u Bjelovar nezaboravne hitove uz koje su odrastale generacijeBJELOVAR - Kako se bliži najveća bjelovarska manifestacija - Terezijana, tako organizatori pomalo otkrivaju najveće glazbene zvijezde koje će se svojim nastupima pobrinuti za zabavni dio ovog događanja koji u Bjelovar privlači ogroman broj posjetitelja.

Doznajemo tako da će 15. lipnja na Terezijani nastupiti hrvatska glazbena diva Doris Dragović.

- Nakon tri rasprodane Arene Zagreb, Doris Dragović stiže i na pozornicu Terezijane, donoseći nam nezaboravne hitove uz koje su odrastale generacije. Pridružite nam se na 28. Terezijani i uživajte u glazbenom spektaklu koji će razgaliti dušu! Dođite i stvorite nezaboravne uspomene s nama, poručuju iz Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar.

Rock zvijezde

Podsjetimo, na Terezijani koja traje od 13. do 16. lipnja nastupit će i mnoge druge glazbene zvijezde.

U četvrtak, 13. lipnja, ovogodišnja Terezijana počinje spektakularnim otvorenjem uz Big Band Bjelovar, uz posebne goste, ovogodišnjeg "The Voice" - Martina Kosovca i istinsku glazbenu divu Vannu!

U petak, 14. lipnja, Terezijana postaje pak, najveća rock pozornica u Hrvatskoj uz nastupe legendarnog Psihomodo Popa i prave rock zvijezde - banda Jelusick predvođenog Dinom Jelusićem.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!