Fotografija: Foto: Lucija Ocko/CROPIX
Foto: Lucija Ocko/CROPIX

GLAZBENI SPEKTAKL Damir Urban i njegova četvorka stižu na pakrački Multipak

"Nama u Pakracu treba tako malo, skoro ništa, jedan Multipak i jedan Urban&4!", kažu organizatori i napominju kako je ulaz slobodanPakrac, poznat po svojoj gostoljubivosti i ljubavi prema kulturi, ovaj put donosi nešto posebno.

"Nama u Pakracu treba tako malo, skoro ništa, jedan Multipak i jedan Urban&4!" – ovim riječima najavljuje se događaj koji će zasigurno privući brojne posjetitelje iz cijele regije. Publika će moći uživati u hitovima Damira Urbana koji već desetljećima oduševljava svojom jedinstvenom kombinacijom rocka, popa i alternativne glazbe.

Popratni sadržaji

Ovaj događaj nije samo prilika za ljubitelje glazbe, već i za sve one koji žele provesti kvalitetno vrijeme s prijateljima i obitelji. Uz glazbu, planirani su i popratni sadržaji koji će dodatno obogatiti večer – od lokalnih gastro specijaliteta do raznih izložbi i prezentacija.

Stoga, označite datum – petak, 14. lipnja 2024. – i dođite na gradsku šetnicu u Pakracu. Ulaz je slobodan, a dobrodošli su svi – stari i mladi, domaći i gosti. Vidimo se u Pakracu!

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!