Fotografija: Nagrađeni učenici/ Foto: Grad Garešnica
Nagrađeni učenici/ Foto: Grad Garešnica

Garešnički srednjoškolci prvi u županiji iz engleskog jezika: "Ravnatelj je preponosan"

Izrazit je osjećaj ponosa i zadovoljstva kada učenica male, provincijalne škole, često osporavane i neželjene od vlastitih (malo)građana, ostvari bolji rezultat od učenika reputacijski superiornih škola iz većih sredinaGarešnička Srednja škola „August Šenoa“ okitila se prvim mjestom na županijskom natjecanju iz Engleskog jezika koje je prošli tjedan održano u Čazmi, a osvojila ga je učenica 2. razreda opće gimnazije Barbara Štandar.

Osim nje na tom je natjecanju sudjelovalo još dvoje učenika te škole, a to su Josip Ljubić iz 2. razreda opće gimnazije i Ina Horvat iz 2. razreda grafičkih tehničara. Njih je za natjecanje pripremala mentorica prof. Tara Vozdecki. Svoje zadovoljstvo ostvarenim rezultatom nije krio ravnatelj garešničke srednje škole Robert Kelečić koji je na svom facebook profilu objavio:

Iskrene čestitke

- Izrazit je osjećaj ponosa i zadovoljstva kada učenica male, provincijalne škole, često osporavane i neželjene od vlastitih (malo)građana, ostvari bolji rezultat od učenika reputacijski superiornih škola iz većih sredina, duže tradicije obrazovanja i time poželjnijih i učenicima i nastavnicima. Uspjeh je veći i time što je Barbara učenica opće gimnazije, a ostvarila je bolji rezultat od učenika jezične gimnazije koji imaju veću tjednu satnicu učenja Engleskog jezika. Iskrene čestitke Barbari i njenoj mentorici, profesorici Tari! Držimo fige da ostvareni rezultat bude dovoljan za poziv na državno natjecanje! Čestitke i Ini i Josipu na sudjelovanju i predstavljanju svoje škole! – napisao je ravnatelj Kelečić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!