Fotografija: Baby Lasagna/Foto: Livio Andrijic/CROPIX
Baby Lasagna/Foto: Livio Andrijic/CROPIX

EKSKLUZIVNO IZ ŠVEDSKE "Baby Lasagna je hit, novinari ga opsjedaju, do njega je nemoguće doći"

Kolegica iz Jutarnjeg lista Klara Rožman nalazi se u Malmou gdje će u subotu biti održano finale najvećeg televizijskog spektakla u EuropiBez ikakvih problema, kao što smo i očekivali, Marko Purišić a.k.a. Baby Lasagna izborio je ulazak u finale Eurosonga na prvoj polufinalnoj večeri u utorak. 

Štoviše, komentatori kažu kako je "ukrao show" te da je na trenutke izgledalo kako je cijelo eurovizijsko natjecanje zapravo samo pozornica za njegov koncert. 

"Ima gard za pobjedu"

Baby Lasagna bio je samouvjeren, apsolutno na razini zadatka te je potvrdio ono o čemu cijela Hrvatska "trubi" već danima - ima gard koji je potreban za pobjedu na ovom spektaklu. 

Inače, procjena je da Euroviziju gleda između 150 i 200 milijuna ljudi, a Marko je pred taj auditorij stao izuzetno spreman. 

Kolegica Klara Rožman, novinarka Jutarnjeg lista, nalazi se u Malmou te kaže kako je atmosfera koja se stvara oko hrvatskog predstavnika nevjerojatna.

- Do njega je gotovo nemoguće doći. Slobodno vrijeme provodi uglavnom u hotelskoj sobi, a vani ga opsjedaju novinari. Uspjeli smo kratko porazgovarati nakon polufinala, rekao mi je samo da je odradio tek polovicu posla - kaže nam Klara. 

Ističe kako je oko Baby Lasagne uistinu ogroman šušur, a i na kladionicama je po svemu sudeći onaj koji će najprestižniji televizijski spektakl dovesti u Hrvatsku. 

Neslužbeno doznajemo kako je Marko vrlo emotivno primio prolazak u finale, a u svemu mu izuzetno mnogo pomaže njegova djevojka koja je jedina koja zapravo smije ući u sobu u Malmou. Baby Lasagna je, naime, odlučio iskoristiti što je više vremena moguće da mu se slegnu dojmovi, ali i da se pripremi za nebrojene televizijske nastupe, uključujući i onaj presudan u subotu. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!