Fotografija: Foto: Foto: Neja Markičević/CROPIX, Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar, Martina Čapo
Galerija
Foto: Foto: Neja Markičević/CROPIX, Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar, Martina Čapo

Doris Pinčić vodit će glazbeni program na Terezijani, na manifestaciju prijavljen rekordan broj izlagača

Ukupno 91 izlagač prijavio se za sudjelovanje, što predstavlja najveći broj do sada. Sve ugostiteljske lokacije su popunjene. Prijavilo se osam ugostitelja koji će svojim ponudama obogatiti manifestacijuBJELOVAR – Zahutkavaju se posljednje pripreme za najveću bjelovarsku manifestaciju – Terezijanu. Organizatori su objavili još jednu veliku vijest. Naime, voditeljica glazbenog programa prvog koncerta bit će popularna Doris Pinčić.

- U subotu, 15. lipnja, s početkom u 21:00 sat, na pozornici u parku održat će se koncert Big Band Bjelovar feat. Vanna & Martin Kosovec. Ovaj glazbeni spektakl obećava izvanrednu zabavu i vrhunsku atmosferu koju ne želite propustiti.

Doris Pinčić vodit će manifestaciju/Foto: Neja Markičević/CROPIX
Doris Pinčić vodit će manifestaciju/Foto: Neja Markičević/CROPIX

Big Band Bjelovar, u kombinaciji s izvanrednim vokalima Vanne i Martina Kosoveca, osigurat će nezaboravnu večer prepunu omiljenih melodija i energičnih nastupa. Doris Pinčić, kao voditeljica programa, dodatno će obogatiti ovu glazbenu večer svojim šarmom i profesionalizmom.

Osam ugostitelja

Pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u ovom glazbenom događaju koji će zasigurno biti jedno od vrhunaca 28. Terezijane, poručuju.

Dobrim vijestima tu nije kraj.

Krcat središnji park/ Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar
Krcat središnji park/ Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar
Terezijana obiluje sadržajima za najmlađe/ Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar
Terezijana obiluje sadržajima za najmlađe/ Foto: Stipe Boščić/Grad Bjelovar
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Naime, ovogodišnja 28. Terezijana, prema riječima organizatora, ostvarila je rekordni broj prijava izlagača. Ukupno 91 izlagač prijavio se za sudjelovanje, što predstavlja najveći broj do sada. Sve ugostiteljske lokacije su popunjene, a prijavilo se osam ugostitelja koji će svojim ponudama obogatiti manifestaciju.

Na Terezijani će posjetitelji moći uživati u širokoj ponudi tradicijskih proizvoda i domaćih delicija. Za najmlađe će biti organizirana zabava, čime će se osigurati da svi uzrasti mogu uživati u ovom događaju.

Manje cijene zakupa

- Posebno ističemo da će na Terezijani po prvi puta sudjelovati i popularan Burger festival, kojeg predvode renomirani chefovi Mate Janković i Ivan Pažanin. Ovo je prilika za sve ljubitelje burgera da uživaju u vrhunskim gurmanskim delicijama.

Podsjećamo, Grad Bjelovar je ove godine smanjio cijene zakupa za sve izlagače, a bjelovarskim ugostiteljima koji posluju na korzu omogućio je besplatno širenje terasa za vrijeme trajanja Terezijane.

Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo
Foto: Martina Čapo

Na ovaj način, Grad Bjelovar i suorganizatori Terezijane, CUK i TZBB, učinili su sve kako bi cijene bile pristupačne građanima, omogućujući im da dođu i uživaju u manifestaciji. Iako na konačne cijene ne možemo direktno utjecati, jer ih određuju izlagači i vlasnici objekata, uvjereni smo da razloga za povećanje cijena nema, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!