Fotografija: Uzorci vina koja se žele ocijeniti dostavljaju se na OPG Žabić Matija/Foto: Katarina Žabić
Uzorci vina koja se žele ocijeniti dostavljaju se na OPG Žabić Matija/Foto: Katarina Žabić

Donesite uzorke svojih vina za 8. Izložbu vina grada Garešnice: "Bonus su edukativna predavanja"

Uzorci vina dostavljaju se na OPG Žabić Matija, Kapelica 101, u četvrtak 21.ožujka od 16 do 20 sati. Samo ocjenjivanje vina održat će se 22. ožujka u Centru za posjetitelje GarešnicaGarešnička Udruga vinogradara i voćara poziva članove i sve zainteresirane građane koji se žele učlaniti u Udrugu, na sudjelovanje na organoleptičkom ocjenjivanju vina – 8. Izložba vina grada Garešnice – GARvin 2024.

Uzorci vina koja se žele ocijeniti dostavljaju se na OPG Žabić Matija, Kapelica 101, u četvrtak 21.03.2024., u vremenu od 16 do 20 sati, piše KruGarešnica.

Predavanja za sve

Cijena uzorka za članove Udruge vinogradara i voćara Garešnica, koji su podmirili obveze prema Udruzi za 2024. godinu, iznosi 5,00 € dok za ostale sudionike organoleptičkog ocjenjivanja vina iznosi 10 €. Uplata za uzorke se vrši na licu mjesta prilikom predaje uzorka te se izdaje uplatnica svakom sudioniku.

Samo ocjenjivanje vina održati će se 22. ožujka 2024. godine s početkom u 17:00 sati na prvom katu Centra za posjetitelje Garešnica, Kolodvorska ul. 2, 43280, Garešnica.

Članove Udruge i prijavljene natjecatelje pozivaju da se u navedenom terminu odazovu i sudjeluju na dva predavanja koja će se održati paralelno s ocjenjivanjem vina u velikoj dvorani u prizemlju Centra za posjetitelje:

1.⁠ ⁠predavanje: Zaštita voćki i vinove loze

2.⁠ ⁠predavanje: Problemi u proizvodnji vina i kako ih riješiti

Za sve dodatne informacije natjecatelji se mogu obratiti na broj mobitela 091 24 80 904 (Matija Žabić, predsjednik Udruge), piše KruGarešnica.