Fotografija: Siniša Vuco/Foto: Ivana Nobilo/CROPIX
Siniša Vuco/Foto: Ivana Nobilo/CROPIX

Dijelimo dva puta po dvije ulaznice za subotnji koncert Vuce u Publicu

Koncert počinje u subotu u 22:00 sata, a podsjetimo da u Public na koncert iz Zagreba dolazi još i autobus sa studenticama i studentima te zagrebački bend "Soba 238" koji je već gostovao u DaruvaruMojPortal.hr u suradnji s caffe barom i disco clubom Public podijelit će dva puta po dvije ulaznice za koncert Siniše Vuce koji se u subotu 22. 4. održava u daruvarskom klubu. 

Budući da je ostalo još malo ulaznica, ovo je prava prilika da profitirate jer se ulaznice još samo danas mogu kupiti po cijeni od 10 eura, a vi ih možete dobiti besplatno i s jednom besplatnom ulaznicom počastiti nekog sebi dragog. 

Pravili su vrlo jednostavna, na našoj Facebook stranici ispod ovog članka u komentarima napišite "Želim ići na koncert". Prve dvije osobe koja to napišu dobit će po dvije ulaznice besplatno - za sebe i pratnju koje sutra mogu podići u Publicu (ne zaboravite ponijeti osobnu iskaznicu). 

Koncert počinje u subotu u 22:00 sata, a podsjetimo da u Public na koncert iz Zagreba dolazi još i autobus sa studenticama i studentima te zagrebački bend "Soba 238" koji je već gostovao u Daruvaru i ostao zapamćen po jako dobroj svirci i plesnoj atmosferi koju su napravili.

"Soba 238" će također otpjevati i nekoliko pjesama s Vucom jer im je on idol iz djetinjstva.