Fotografija: Foto: Canava/Inkubator ideja
Galerija
Foto: Canava/Inkubator ideja

DETOX za zdravlje i vitalnost by Nina Fit

Na radionici 25, siječnja u 17:30. sudionike će provesti kroz jednodnevni detox program koji možete sami provesti kod kuće te će prezentirati detox paket od pet smoothijaProjekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Neumjerenost u jelu i piću za mnoge su obilježje blagdana koji su iza nas, a siječanj je idealno vrijeme za detoksikaciju organizma. Razmislite koliko puta godišnje očistite svoje tijelo izvana, a koliko puta napravite istu stvar za svoje tijelo iznutra. Nadutost, umor, manjak energije i natečeni zglobovi znakovi su da tijelo treba detox.

Rješavanje tegoba

Nikolina Sudarević, fitness trenerica i nutricionistica, poznata kao Nina Fit, gostovat će 25. siječnja u 17:30h u Inkubatoru ideja te će Vam pomoći u rješavanju navedenih tegoba uz pomoć detox smoothija.

Foto: Canava/Inkubator ideja
Foto: Canava/Inkubator ideja

Vježbanje, nutricionizam i kulinarstvo Ninine su tri ljubavi koje ju inspiriraju u privatnom te poslovnom svijetu gdje svoje znanje prenosi na one koji žele promijeniti svoj stil života. Na radionici će sudionike provesti kroz jednodnevni detox program koji možete sami provesti kod kuće te će prezentirati detox paket od pet različitih smoothija koji predstavaljaju pet obroka osmišljenih da Vašem organizmu pruže sve hranjive sastojke dok probavni sustav odmara.

Bez aditiva, konzervansa...

Nina će na radionici pripremati detox smoothije koje ćete moći i degustirati te izabrati pojedinačnu kombinaciju ili kombinaciju smoothija za cijeli dan: Good morning, Refresh your day, Clean body, Spirulina detox, Good night. Svaki od spomenutih smoothie napitka je bez aditiva, konzervansa, šećera i veganski.

Foto: Canava
Foto: Canava

Osim smoothie napitaka, Nina će sudionicima objasniti sve o ayurvedskom detox čaju koji je namijenjen za poboljšanu funkciju bubrega, debelog i tankog crijeva, jetre i gušterače kako bi se procesi eliminacije i otklanjanja štetnih tvari prirodno odvijali.

Dobar osjećaj i blistava koža

Učini nešto za svoje zdravlje te vitalnost i dođi na radionicu saznati nešto novo, educiraj se i kušaj zajedno s Ninom razne smoothije! Nakon detoxa organizma sigurno ćeš smanjiti obujam tijela i osjećati se mnogo bolje, a tvoja koža će blistati.

Sudjelovanje na predavanju je bez naknade za sve zainteresirane uz prethodnu najavu dolaska pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

=============================

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati na www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Projekt je sufinacirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda