Fotografija: Cvjetni sajam uvijek privuče mnogo ljudi/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Cvjetni sajam uvijek privuče mnogo ljudi/ Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Daruvarski školarci na Cvjetnom sajmu prodavat će rukotvorine: "Kupujemo knjige za školsku knjižnicu"

"Također, istog dana prikupljat ćemo slikovnice te pozivamo naše sugrađane da doniraju slikovnice koje su njihova djeca prerasla", kažu iz OŠ Vladimira Nazora DaruvarDaruvar i njegovi gosti s uzbuđenjem se pripremaju za veliki Cvjetni sajam u Julijevom parku koji se održava ove subote. 

U doista bogatom programu te ponudi u kojoj će svatko moći pronaći nešto za sebe sudjelovat će i učenici Osnovne škole Vladimira Nazora Daruvar i to s plemenitim ciljem. Naime, već su poznate njihove akcije izrade rukotvorina koje zatim prodaju kako bi prikupili novac za neku namjenu. 

- Povodom Cvjetnog sajma učenici i učiteljice naše škole izrađivali su rukotvorine koje ćemo prodavati na štandu i na taj način prikupljati donacije za nabavu knjiga za Školske knjižnice u školi u Gajevoj i u PŠ Frankopanska. Našu smo akciju nazvali ''Knjigom do uspjeha''. Također, istoga dana prikupljat ćemo slikovnice te pozivamo naše sugrađane da doniraju slikovnice koje su njihova djeca prerasla, a žele ih pokloniti našim najmlađim učenicima kako bi ih učenici mogli posuđivati u Školskoj knjižnici i uživati u čitanju istih - kaže školska knjižničarka Irena Ivković. 

Škola stoga poziva da posjetite njihov štand na subotnjem sajmu, a učenici i učiteljice tamo vas čekaju od 9-15 sati. 

U nastavku pogledajte kompletan program ovogodišnjeg Cvjetnog sajma u Daruvaru.

Foto: TZ Daruvar-Papuk
Foto: TZ Daruvar-Papuk

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!