Fotografija: Foto: Gimnazija Daruvar
Galerija
Foto: Gimnazija Daruvar

Daruvarske gimnazijalke sjajne na Županijskom natjecanju iz vizualnih umjetnosti i dizajna

Rad naše učenice Jane Vulinović Ulovec kao drugoplasirani predstavljat će našu županiju na Državnome natjecanju - poručuju iz Gimnazije DaruvarUčenice daruvarske gimnazije Jana Vulinović Ulovec, Lena Brletić i Klara Tuček ostvarile su izvrsne rezultate na Županijskom natjecanju učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2024., koje se održalo u Bjelovaru.

Naime, kako su se pohvalili iz Gimnazije Daruvar, II. osnovna škola Bjelovar bila je domaćin Županijskog natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2024. koje je održano na studijskom odjelu Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar.

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

Zadatak 2 A kategorije (srednje škole) bio je Plakat za modnu marku u digitalnome obliku. Prosudbeno povjerenstvo u kojem je bio akademski slikar Milan Pavlović, magistar primarnog obrazovanja i likovne kulture Vjekoslav Horvat, magistar animiranog filma Sandro Toth te prof. psihologije, a ujedno i predsjednica Povjerenstva Ines Kapša odabrali su tri najuspješnija rada iz kategorije srednjih škola.

Foto: Gimnazija Daruvar
Foto: Gimnazija Daruvar

Učenice Gimnazije Daruvar koje je mentorirala profesorica Gordana Grgić ostvarile su izvrsne rezultate:

1. Jana Vulinović Ulovec (2. razred) - 2. mjesto

2. Lena Brletić (2. razred) - 6. mjesto

3. Klara Tuček (4. razred). - 7. mjesto

- Rad naše učenice Jane Vulinović Ulovec kao drugoplasirani predstavljat će našu županiju na Državnome natjecanju - poručuju iz Gimnazije Daruvar i čestitaju učenicama na ovom velikom uspjehu.

Jana Vulinović Ulovec sa svojom mentoricom prof. Gordanom Grgić/Foto: Gimnazija Daruvar
Jana Vulinović Ulovec sa svojom mentoricom prof. Gordanom Grgić/Foto: Gimnazija Daruvar

Redakcija Mojportal.hr pridružuje se čestitkama.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku