Fotografija: Marko Bogdan i Andrea Kukolj/Foto: RTL
Galerija
Marko Bogdan i Andrea Kukolj/Foto: RTL

Daruvarčanin Marko pomirio se s Andreom iz 'Braka na prvu': "Ne možemo jedno bez drugoga"

Daruvarčanin Marko Bogdan i Zagrepčanka Andrea Kukolj i iz showa "Brak na prvu" bili su prekinuli vezu, ali su se sada pomirili. Evo što im se dogodilo..."Neke su se stvari u međuvremenu izdogađale i sve se lijepo zaokružilo. Zajedno smo znali gledati epizode 'Braka na prvu', a nakon završetka showa na televiziji shvatili smo da ne možemo jedno bez drugoga. Imali smo uspone i padove, a bolje da je to u počecima nego kasnije", rekao je Marko Bogdan ekskluzivno za RTL.hr.

Polkubac pred kamerama/Foto: Tea Belak/RTL
Polkubac pred kamerama/Foto: Tea Belak/RTL

Marko Bogdan iz Daruvara i Andrea Kukolj iz Zagreba upoznali su se u showu 'Brak na prvu', a već na prvu shvatili su kako simpatije itekako postoje. Kako je vrijeme odmicalo, sipmatije su prerasle u zaljubljenost, a zaljubljenost u pravu vezu. No, do emitiranja, putevi su im se razišli i svatko je nastavio živjeti svoj život. Ipak, ako je netko suđen, pronađe se način i to se dogodilo s njih dvoje...

Andrea Kukolj i Marko Bogdan/Foto: RTL
Andrea Kukolj i Marko Bogdan/Foto: RTL

"Jedan i drugi smo komunicirali na način da se nalazimo nakon showa, da zajedno provodimo večeri. Tako je sve krenulo i nastavili smo dalje. Opet živimo skupa i jednostavno puno bolje funkcioniramo kada smo zajedno", rekao je Marko. Andrea i on, kaže, nikad jedno drugome nisu zatvorili vrata i to je najbolje što im se moglo dogoditi. U showu su se znali posvađati zbog posla i stila života, a sada kaže kako su pronašli rješenje i za to.

Marko Bogdan i Andrea Kukolj/Foto: RTL
Marko Bogdan i Andrea Kukolj/Foto: RTL

"Puno smo razgovarali o našim poslovima nakon showa, međusobno smo shvatili kako funkcioniramo te problema oko toga više nema. No, ostaje uvijek opcija da zajedno stvaramo. Znali smo se zakačiti i oko društvenih mreža, ali sada je poprilićno jasno da ih koristim zbog posla", rekao je i dodao:

"Brak sam riješio, skok s padobranom također, još mi samo preostaje to da se ostvarim kao otac", zaključio je Marko Bogdan.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!