Fotografija: Daruvar vodi nad Vinkovcima, Bjelovar zaostaje pred Varaždinom/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar, Grad Bjelovar
Galerija
Daruvar vodi nad Vinkovcima, Bjelovar zaostaje pred Varaždinom/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar, Grad Bjelovar

Daruvar na korak do pobjede u izboru za najbolji advent: "Glasajte do petka u podne!"

U kategoriji velikih gradova Varaždin je na prvom mjestu te je bolji od Bjelovara za oko tisuću i pol glasova i ovu je utrku Bjelovar po svemu sudeći izgubioJoš nas samo jedan dan dijeli od rezultata nagrade za najbolji advent u 2023., Naj Advent, u organizaciji portala Gradonačelnik.hr, a prema trenutnom poretku Daruvar je u kategoriji gradova srednje veličine u vodstvu pred Vinkovcima za 373 glasa!

U kategoriji velikih gradova Varaždin je na prvom mjestu, a na drugom Bjelovar koji zaostaje za oko tisuću i petsto glasova i čini se da je Bjelovar ovu utrku izgubio te da će ostati na drugom mjestu. Glasovi se zaprimaju sve do petka u podne. Nakon toga, kažu nam organizatori, slijedi prebrojavanje te provjera je li eventualno bilo glasanja pomoću lažnih profila/botova i slično.

Daruvar u vodstvu za Najljepši advent/ Foto: Gradonačelnik.hr
Daruvar u vodstvu za Najljepši advent/ Foto: Gradonačelnik.hr

Posljednji trenutak za glasanje!

Nakon što se utvrdi da nema nepravilnosti, u petak poslijepodne bit će objavljeni i konačni rezultati.

Podsjetimo, glasati se može ISKLJUČIVO na Facebook stranicama organizatora. U svakoj od objava je popis gradova, kliknete na svog favorita i tamo ostavite "lajk".

Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Dobijte informacije odmah, zapratite nas na Facebooku!